Az igazságszolgáltatást néha saját kézbe kell venni

Luke Cage poszter, Mike Colter, Netflix
Vágólapra másolva!
A Netflix és a Marvel eddig hat sorozatra kötöttek szerződést, amiből a Daredevil és a Jessica Jones már meg is valósult. Idén szeptemberben érkezik a harmadik közös produkció, a Luke Cage, amihez most érkezett egy kifejezetten ütős előzetes.
Vágólapra másolva!

A Marvel-rajongóknak nyilván nem kell bemutatni Luke Cage figuráját, de már a világ legnagyobb videotékájának előfizetői és a rendszeres sorozatnézők is találkozhattak vele, hiszen a Marvel fekete szuperhőse már fontos szerepet töltött be a Netflix és a Marvel második közös sorozatában, a Jessica Jones-ban is.

Persze akkor sincs baj, ha a figura sem a képregényekből, sem a Krysten Ritter főszereplésével készült szériából nem ismerős, hiszen szeptember 30-án érkezik Luke Cage (Mike Colter) saját sorozata, amiben nem csak a karakter eredetére fog fény derülni, de tanúi lehetünk annak is, miképp válik Harlem saját bejáratú hősévé.

Cage egy titkos kísérlet következtében tesz szert különleges képességeire (sebezhetetlenség, emberfeletti erő), és bár nem akar mást, csak nyugodtan élni, Harlem egyik bandavezére keresztbetesz a terveinek, és a férfi kénytelen a saját kezébe venni az igazságszolgáltatást.

Nem fog rajta a golyó, és emberfeletti ereje van. Mi nem szórakoznánk Luke Cage-dzsel! Forrás: Netflix

A Luke Cage szeptember 30-án érkezik meg a Netflix kínálatába, és akár csak az online téka legtöbb saját sorozata esetében, most is egyszerre lesz elérhető a teljes első évad, azaz mind a tizenhárom rész. Az előzetes tanulsága alapján elég ütős szórakoztatásra számíthatunk.