Britney Spears is beül karaokézni

Britney Spears, James Corden, Carpool Karaoke
Vágólapra másolva!
Nem kisebb sztár, mint Britney Spears lesz a Carpool Karaoke című zenés humorműsor következő vendége, azaz ő fog beülni az autóba James Corden mellé, hogy ott közösen elkaraokézzák az énekesnő legismertebb dalait – miközben a műsorvezető-komikus várhatóan végigpoénkodja az egészet.
Vágólapra másolva!

Az angol származású komikus, James Corden amerikai talkshow-jának, a The Late Late Show-nak 2015 márciusa óta állandó része a Carpool Karaoke, amelynek keretében a műsorvezető különböző híres énekesekkel járja autóval Los Angeles utcáit, miközben közösen elénekelnek néhány strófát a szóban forgó sztárok dalaiból.

Forrás: CBS

Saját bevallása szerint a minishow ötletét Corden még angol televíziós korából vette, amikor a 2011-es Red Nose Day jótékonysági akció keretében egy Gavin & Stacey-jelenet mintájára George Michaellel énekelgetett együtt. A The Late Late Show with James Corden című műsoron belül adásba került amerikai verzió első vendége Mariah Carey volt. Később a műsorvezető olyan sztárokkal énekelt együtt, mint például Jennifer Lopez, Gwen Stefani, a The Red Hot Chili Peppers tagjai, Stevie Wonder vagy Sia.

Britney Spears a műsor augusztus 25-i adásában lesz a karaokeautó vendége – az időpont vélhetően nem független attól, hogy a Grammy-díjas énekesnőnek augusztus 26-án jelenik meg következő, kilencedik stúdióalbuma, a Glory.

Legutóbb Corden a First Ladyt, Michelle Obamát vitte el egy körre, aki mellé Missy Elliott énekesnő is beszállt. Az utóbb a műsor YouTube-csatornájára is felkerült szkeccset eddig közel 39 millióan nézték meg – ami meg sem közelíti a legnépszerűbb Carpool Karaoke-adás nézettségét: az Adele-lal készült kiadás már jóval 121 millió kattintás fölött jár. A show pedig nem csak a nézők körében népszerű, hiszen a The Late Late Show with James Cordent két Emmy-díjra is jelölték.