Keresztes Ildikó pofonokat ígér az énekeseknek

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Augusztus 27-én indul a TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy zsűrijében ül majd Keresztes Ildikó is. Az énekesnő egy ideje versenyzőként tűnt fel a képernyőn, örül neki, hogy visszaülhet az asztalhoz. Úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt.
Vágólapra másolva!

A TV2 új tehetségkutatójában keresik és oktatják is a zsűritagok az énekeseket, Keresztes Ildikó szerint a szakmai alázat elsajátításához vezető úton minden bizonnyal kapnak majd pofonokat az énekesek. "Nem ez lesz az első ilyen feladatom, de rég nem csináltam már, így nagyon izgalmasnak tartottam. Pásztor Annával régóta jó a viszonyom, és örülök, hogy most lesz még egy nő a zsűriben, eddig egyedüli nőként küzdöttem három pasival" - mondta a Mokkában. A két női zsűritag mellett Vastag Csaba és Király Viktor fogja véleményezni a produkciókat.

Keresztes Ildikó újra zsűritagként lesz képernyőn Forrás: TV2 / Mokka

A beköltözős műsorban 24 órában követi az énekeseket a kamera, és a zsűritagok is sokat lesznek képernyőn. "Én mikor készülök valamire, szeretek úgy felkészülni, hogy elvonulok, szeretek egyedül lenni.

Az elmúlt időszakban versenyzőként volt színpadon, szerepelt a Sztárban sztár és A Nagy Duett színpadán is. Kíváncsi, hogy milyen tehetségekkel találkozik zsűritagként ennyi kihagyás után. Biztosan mindenkihez keresni fogja majd a kulcsot, szereti megismerni a másik személyiségét, egyéniségét, és ezek ismeretében tud másokkal együtt dolgozni. "Nagyon hamar el lehet szállni, olyan sikert kap az ember egy ilyen műsorban, ami nekem húsz évembe telt" - mondta.