Kirúgták a Gyilkos elmék főszereplőjét

Esprits criminels SQUARE FORMAT
Esprits criminels Criminal minds Serie TV Saison 9 2013 Episode 24 anges dechus Deuxieme partie Demons Shemar Moore Matthew Gray Gubler Thomas Gibson Kirsten Vangsness. Collection Christophel © 2013 CBS Broadcasting / ABC Studios
Vágólapra másolva!
A Gyilkos elmék főszereplőjét, Thomas Gibsont először felfüggesztették, majd ki is rúgták a sorozatból, miután lábon rúgta az egyik producert.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a Gyilkos elmék Aaron Hotchnere, vagyis Thomas Gibson fizikailag bántalmazta az egyik producert – a TMZ szerint Virgil Williamst –, mire felfüggesztették, azóta pedig ki is rúgták a sorozatból.

A CBS átrágta az ügyet, és úgy döntött, hogy

tizenegy évad után nem kér többet az erőszakos főszereplőből

– Gibsonnal ugyanis már korábban is volt baj, 2010-ben egy rendezőasszisztensre támadt rá, akkor még csak dühkezelési kurzusra küldték.

Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: Collection Christophel/© 2013 CBS Broadcasting / ABC Studios/2013 Cbs Broadcasting / Abc Stud

A Variety szerint Gibson karaktere a szeptember 28-án induló tizenkettedik évadban már csak két epizódban fog megjelenni, az azonban nagy feladat elé állítja a forgatókönyvírókat, hogy miként írják ki a történetből, hisz a színész a történtek után már nem fog visszatérni forgatni.

Kirúgására válaszul Gibson is kiadott egy közleményt,

amelyben arról vallott, hogy mennyire szerette a Gyilkos elmék-et, és szeretett volna végig részt venni benne. Írását azzal zárta, hogy megköszönte az íróknak, a producereknek, a többi színésznek, a stábnak, legfőképp pedig a rajongóknak, hogy hozzájárultak a sorozat sikeréhez.