Tóth Gabi kiakadt, elege van a rosszindulatból

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi kiakadt, mint írja, nem akar Tóth Gagyi lenni, elege van a rosszindulatú cikkekből és előnytelen fotókból.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő közösségi oldalán számolt be a követőinek arról, hogy elege van a rosszindulatú cikkekből és abból, hogy előszeretettel foglalkoznak a lapok a testsúlyával és a melleivel.

„Hogy őszinte legyek, bosszant, hogy az ember hízik három-négy kilót, és már azzal van tele minden, hogy elhízott Tóth Gabi, és egyre csak hízik és hízik.

Főleg azért, mert az újságok rendre a legelőnytelenebb képeket teszik be rólam a cikkekbe. Valahogy nem érdekük megmutatni azt, ha jól is tud kinézni egy közismert ember” – kezdi a bejegyzést.

Tóth Gabi a közösségi oldalán fakadt ki Forrás: RTL Klub

„Eddig jól éreztem magam a bőrömben, pluszkilók ide vagy oda. Sajnálom, hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz, hogy egy nőt szépnek lássanak. Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb. Azért, mert mindent leírnak rólam, ha akarom, ha nem. És vannak, akik azt gondolják, hogy ezeket a cikkeket én manipulálom.

De nem. Húzzuk le azokat, akik értéket próbálnak képviselni. Elegem van. Remélem, egyszer lesz alkalmam eljutni fesztiválok színpadára, és olyan helyekre is, ahol majd bebizonyíthatom, nem két mell vagyok, amiről folyton írogatni lehet, ha kirakom, ha nem. Énekesnő vagyok, 12 éve jelentkeztem egy tehetségkutatóba, itt vagyok, pluszkilókkal is sok értékkel, ötletekkel, új zenékkel, zenekarral, őszintén” – írja.