A 100 legjobb nő a tévéből: Nina Dobrev

2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals GettyImageRank3 Celebrities Award ARRIVAL Vanity Fair Oscar Party
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Actress Nina Dobrev attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. Pascal Le Segretain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nina Dobrev a Vámpírnaplók-ban valószínűleg nem csak ránk tett nagy benyomást, nem maradhatott le a listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már az 54. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Nina Dobrev,

akit leginkább a Vámpírnaplók-ból ismerhet a közönség, a hatodik évad végéig játszotta ott Elena Gilbertet. Nem csak mi nem tudjuk azóta sem felejteni, de a sorozat alkotói is dolgoznak azon, hogy a csinos színésznőt visszahozzák a nyolcadik, befejező szezonra.

Ugye, hogy csinos? Forrás: AFP/Jason Merritt

A bolgár származású kanadai színésznő valóban a Vámpírnaplók-kal vált világszerte ismertté, korábban viszont hosszabban játszott a Degrassi gimi-ben is, sokan már ott felfigyelhetttek rá.

Nehéz nem észrevenni Forrás: AFP/Valerie Macon

Első szerepeit 2006-ban kapta, egy rövidfilm után a Játszóház című tévéfilmben tűnt fel, majd az Egyre távolabb egyik szerepében láthattuk. A Degrassi gimi-ig inkább filmekben játszott, 2009-ben kapott csak egy vendégszerepet Az utolsó órában című sorozatban, majd a Family Guy egyik epizódjához is kölcsönözte a hangját.

2006-tól láthatjuk filmekben, sorozatokban Forrás: CW

Szerepelt még az Egy különc srác feljegyzései-ben és a Kamuzsaruk-ban is, jelenleg pedig a Flatliners-t, az Egyenesen át remake-jét forgatja. Tornászként megjárt több világversenyt, egy időben modellkedett is, amúgy pedig szeret ékszereket készíteni, tervezi, hogy saját ékszerüzletláncot indít. Mutatunk még róla pár képet, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Eugene Gologursky