Mi történik Stohl András karakterével a Válótársakban?

Válótársak című heti sorozat forgatása. RTL klub, tv. , Stohl András,
Válótársak című heti sorozat forgatása. RTL klub, tv. , Stohl András,
Vágólapra másolva!
A második évaddal tér vissza a Válótársak az RTL Klub képernyőjére, több új színész is csatlakozik a csapathoz. A sorozat Bálintját alakító Stohl András elárulta, hogy mire számíthatnak a nézők a folytatásban.
Vágólapra másolva!

Stohl András Bálintot játssza a Válótársak-ban, a folytatásban feltűnik a képernyőn a testvére is, akit Nagy Ervin alakít. "Ebbe a sorozatba színészeket hívnak, és jó színészekkel jó együtt dolgozni. Azt már lehet tudni, hogy Nagy Ervin az öcsém, és egyben nagy ellenfelem is lesz a Válótársak folytatásában. Vele kifejezetten jóban vagyunk, és jól adjuk a karaktereket is.
Az én karakterem sokat árnyalódott.

Bálint változik talán a legtöbbet ebben az évadban, ami szerintem a megítélésén is sokat fog változtatni" - mondta az RTL Klubnak.

Karakterének megítélése sokat fog változni Fotó: Marton Szilvia - Origo

Karakteréről gyakran írják a lapok, hogy olyan, mintha önmagát játszaná, erről azt gondolja, hogy nyilván a rendezők az alapján osztanak ki egy szerepet, hogy ki jut eszükbe róla, neki azonban csak annyi a dolga, hogy eljátssza.

"Ahogy én most látom, szerintem ez az évad jobb lesz az előzőnél. Az elsőben meg kellett ismerni mindenkit, expozíciós jelenetek és részek voltak, most viszont már nagyon bonyolódnak a szálak, rengeteg fordulat lesz benne sok vicces és dráma részekkel. Nagyon eltalálták ezt az évadot az írok."

Az Origo járt a Válótársak forgatásán, épp Lengyel Tamás és Földes Eszter egyik jelenetét vették fel, itt megnézheti.