Szörnyű vég vár a True Blood színésznőjére

Divat, Meztelenre vetkőzött a szőke színésznő, Anna Paquin
Vágólapra másolva!
Anna Paquin is szerepet kapott az Alias Grace című sorozatban, a történet szerint csúnya halál vár rá.
Vágólapra másolva!

A True Blood – Inni és élni hagyni Sookie-ját, Anna Paquint is láthatjuk az Alias Grace című sorozatban, amely az itthon is ismert Margaret Atwood könyve alapján készül.

Az írás és a széria az 1800-as évek egyik nem tisztázott kettős gyilkosságát meséli el, a cím egy Grace Marks nevű ír szolgálólányra utal, aki állítólag meggyilkolta munkaadóját és főbérlőjét is – utóbbit a képernyős változatban Paquin játssza.

Anna Paquin Forrás: AFP

Marks feltételezett bűntársát, James McDermottot egyébként felakasztották, miközben a lányt először elmegyógyintézetbe küldték, majd nagyjából harminc évnyi börtön után szabadon engedték, ez után nyoma veszett.

Paquin 2008 és 20014 között játszotta Sookie Stackhouse-t a True Blood – Inni és élni hagyni-ban, utána a Gyökerek remake-jében is láthattuk, amúgy pedig már tizenkét évesen Oscar-díjat kapott A zongoralecké-ben nyújtott alakításáért.

A mostani minisorozatot íróként és producerként a Váratlan utazás-ban megismert Sarah Polley jegyzi, aki közben rendezőként is bemutatkozott olyan filmeknél, mint az Egyre távolabb vagy az Apáim története.