Hoki helyett valami egészen mást ad a Sport TV

UFC 169 McGregor v Diaz GettyImageRank2 People SPORT HORIZONTAL Full Length Combat Sport USA Nevada Las Vegas Fighting Punching Two People Photography MARTIAL ARTS MGM Grand Garden Arena Ultimate Fighting Championship Mixed Martial Arts Nate Diaz Conor M
LAS VEGAS, NV - MARCH 5: Nate Diaz punches Conor McGregor during UFC 196 at the MGM Grand Garden Arena on March 5, 2016 in Las Vegas, Nevada. Rey Del Rio/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Sport TV úgy döntött, hogy nem adja tovább az észak-amerikai jégkorongbajnokságot, helyette megvette inkább a UFC összecsapásainak közvetítési jogait.
Vágólapra másolva!

Az amerikai profi jégkorongliga, az NHL meccsei évek óta a vártnál alacsonyabb nézettséget hoztak a Sport TV-nek, a csatorna ezért úgy döntött, nem hosszabbítja meg a bajnoksághoz kapcsolódó közvetítési jogokat.

Helyette küzdősportot ad, a világ vezető MMA-ligájának, a UFC-nek (Ultimate Fighting Championship) az összecsapásait. A Sport1 és a Sport2 nézői ráadásul nemcsak az élő gálákon izgulhatnak, hanem korábbi, emlékezetes mérkőzéseket és magazinműsorokat is láthatnak.

Nate Diaz és Conor McGregor újra összecsap Forrás: AFP/2016 Rey Del Rio/Rey Del Rio

Augusztus 21-én rögtön egy nagy összecsapásnak lehetünk tanúi, a ketrecharc két nagysága, Conor McGregor és Nate Diaz mérkőzik meg egymással.

A UFC meccsei az amerikai profi ligákat kibeszélő talkshow-ban, a Trash Talk-ban is helyet kapnak majd, de a hokirajongóknak sincs okuk szomorkodni, a Sport TV továbbra is adja az orosz liga (KHL), a Bajnokok Ligája (CHL), illetve a jégkorong-világbajnokság mérkőzéseit.