Roppant csalódott a Gyilkos elmékből kirúgott színész

Thomas Gibson, Aaron Hotchner, Gyilkos elmék
Thomas Gibson mint Aaron Hotchner a Gyilkos elmékben
Vágólapra másolva!
Regisztrált a Twitteren a Gyilkos elmékből nemrégiben kirúgott Thomas Gibson, hogy ezen a fórumon is kifejezhesse érzéseit, és közvetlenül tudjon beszélgetni a rajongókkal.
Vágólapra másolva!

A szeptember 28-án már tizenkettedik évadával folytatódó népszerű krimisorozat Aaron Hotchnerét alakító 54 éves színészt augusztus 12-én menesztették a szériából, mivel pár nappal korábban forgatás közben egy elfajult vita során lábon rúgta az egyik producert.

Gibsont először csak felfüggesztették, de egy belső vizsgálatot követően a gyártó stúdiónál (ABC Studios) és a szériát sugárzó csatornánál (CBS) úgy döntöttek, a pár epizódos felfüggesztés nem elegendő, mivel ez a legutóbbi incidens már nem az első eset volt (2010-ben például a Gyilkos elmék rendezőasszisztensével, Ian Woolffal lökdösődött).

Thomas Gibson mint Aaron Hotchner a Gyilkos elmékben Forrás: CBS / ABC Studios / Collection Christophel / AFP

Ezek után a sztár a napokban regisztrált a Twitteren, ahol a következő gondolatokat osztotta meg az eset kapcsán követőivel. „Bárcsak meg tudnám köszönni mindegyikőtöknek a barátságot és a támogatást!

De most itt vagyok a Twitteren, szóval a jövőben is kapcsolatban tudunk maradni, és közvetlenül is beszélhetünk egymással. A tőletek kapott támogatás jelenti a világot számomra és a családom számára. Ez tehát nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete. Köszönök mindent."

Utóbbi gondolat jegyében egyébként Gibson Instagram-oldalán is megosztott egy bizakodó képet, amelyen kiskutyájával együtt látható, ahogy boldog mosollyal tekint a jövőbe. „Hazellel együtt mindketten alig várjuk, hogy kiderüljön, mi vár ránk még az úton" – olvasható a fotó alatt.

Hazel and I both looking forward to what's down the road...

@thomasgibsonofficial által közzétett fénykép,

A színész indulása, azaz 2005 óta szerepelt a Gyilkos elmékben. A szeptember végén érkező új évadnak viszont a történtek miatt mindössze két epizódjában lesz csak benne. A CBS és az ABC Studios egy közös nyilatkozatban azt közölte, hamarosan nyilvánosságra hozzák annak kreatív részleteit, miképp zárják le a Gibson által megformált karakter sorsát.

„Szeretem a Gyilkos elméket, és az elmúlt tizenkét évben beletettem a szívem és a lelkem.

Ezért szeretnék mindent megköszönni az íróknak, a producereknek, a színészeknek, az egész csodálatos stábnak, és természetesen mindenekelőtt a legjobb rajongóknak, akiket egy sorozat csak kívánhat" – írta a színész korábban a maga közleményében.