Négy új műsorvezetőt vet be az átalakuló FEM3

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
Teljesen átalakul a FEM3, négy új műsorvezető érkezik, miközben Várkonyi Andrea és Joshi Bharat is visszatér a képernyőre egy-egy talkshow-val.
Vágólapra másolva!

Szeptember 5-től átalakul a FEM3, a TV2-csoport szándékai szerint életmódcsatornává lépne elő, továbbra is elsősorban a női nézőket célozva.

A saját gyártású műsorok számát növelik, a FEM3 Café pedig "megfiatalodik", Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új műsorvezető is érkezik. Mádai Vivient és Kinter Oszkárt már ismerhetik a tévénézők, Polyák Lilla színésznő és Stohl Luca táncművész most mutatkozik be műsorvezetőként.

A FEM3 műsorvezetői egy plakáton Forrás: FEM3

Mint azt korábban megírtuk, visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea is, egy női talkshow-t bíztak rá. A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című produkcióban a műsorvezető "hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon vagy éppen a szépségszalonokban" – ígéri a FEM3.

Joshi Bharat is kapott egy beszélgetős műsort,

indul a Joshi, a legjobb barát, amelyben a műsorvezető már-már baráti őszinteséggel kíván beszélgetni olyan sztárvendégekkel, mint Vitray Tamás, Bodrogi Gyula vagy éppen Lagzi Lajcsi.

Vásárolt tartalmak is várják a nézőket az életmód, a divat, az egészség vagy a lakberendezés témakörében, például az Álmaim első otthona (My First Home), a Mániákus utazó (Travel Bug), a Menyasszörnyek (Bridezillas), a Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911), az Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera) vagy az Antonio megjavítja! (Fix It & Finish It).