Az X-Faktor mentorai túl vannak a válogatáson

X-Faktor 2016 mentorok
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor szeptember végén a hatodik szériával tér vissza a képernyőre, a mentorok közt több új arc is feltűnik: beül a székbe ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti Tóth Gabi mellé. A mentorházas forgatások már véget értek, a nézők szavazták meg, hogy ki melyik kategóriát kapja.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt öt évadban állandó téma volt, hogy melyik mentor, miért, hogyan, mikor kaphatta meg az egyes kategóriákat. Idén először a nézők mondhatták meg, hogy a négy mentor közül ki kapja a lányok, a fiúk, a csapatok és a 25 év feletti énekesek vezetését.

Puskás Peti akkor azt mondta, a csapatoknak örülne leginkább, Gáspár Laci a fiúkat választotta volna legszívesebben, ByeAlex a zenekarokra hajtott, Tóth Gabi pedig a lányokkal szeretett volna dolgozni. Bár már véget értek a mentorházas forgatások is, egyelőre nem árulja a csatorna, hogy milyen eredménnyel zárult a szavazás, és hogy osztották el az énekeseket.

A X-Faktor 2016 mentorai Forrás: Facebook / Tóth Gabi

A stáb már hosszú hetek óta forgat, túl vannak a castingokon és a mentorok is kiválasztották már azt a hat-hat énekest, illetve együttest, akiket a mentorházban segédjükkel meghallgattak. A mentorházakat majd csak az adásban mutatják meg, a helyszínekről csak annyit lehet tudni, hogy többek közt borbirtokon és budapesti szórakozóhelyen is forgattak, mindenhol három napot dolgoztak – egy napot az építéssel, két napot a forgatással töltöttek. A mentorházban mind a négyen kaptak maguk mellé egy segédet, akivel közösen hozták meg a döntést, hogy kik kerüljenek be az élő show-ba.

A hatodik X-Faktor-ba több ezren jelentkeztek, közülük huszonnégyen kerültek be a mentorházba, ott viszont a már ismert szabályok szerint feleződik a mezőny, hiszen az élő adásba nem vihetnek tovább a mentorok mindenkit.