Samantha Fox majdnem megvakult egy valóságshow-ban

samantha fox
Vágólapra másolva!
Szörnyű baleset történt a Celebrity Big Brother-ben, Samantha Fox kis híján megvakult – a nézők azonban nem láthatták a jelenetet.
Vágólapra másolva!

A Celebrity Big Brother jelenleg futó, tizennyolcadik szezonjában igen rosszul sült el egy átverés, Samantha Foxnak majdnem a szeme bánta.

A különböző realitykből ismert Stephen Bear egy üveg vízzel mutatott volna neki egy bűvésztrükköt, majd inkább az énekesnő arcába öntötte a vizet. Fox elmondása szerint a folyadék olyan erővel loccsant a szemébe, hogy a kontaktlencséje hátracsúszott, négy órán keresztül ki sem tudta nyitni a szemét, olyan fájdalmai voltak.

Samantha Foxot a nyolcvanas években itthon is sokan kedvelték Forrás: Samantha Fox

Az énekesnőt megvizsgáló orvos azt mondta, a szemhártya rossz állapotba került, de végül helyrejött, miután Fox egy napig szemkötőt hordott. "Nagyon, nagyon féltem attól, hogy megvakulok" – mondta a nyolcvanas években itthon is kedvelt sztár.

A jelenetet nem adták le a műsorban, sokak szerint azért, hogy ne befolyásolja a favortinak tartott Bear győzelmét. Fox közben ki is esett a játékból, már odakint mesélte el az esetet az újságíróknak.

Gyásza után újra szerelmes Samantha Foxhttp://www.life.hu/intim/20160806-myra-stratton-halala-utan-ujra-szerelmes-samantha-fox.htmlSamantha Fox régen és most - Még mindig hibátlan!http://www.life.hu/sztarok/20160701-az-50-eves-samantha-fox-meg-most-is-irto-dogos.htmlKiakadtak a rajongók! Samantha Fox botrányt csinált a repülőn http://www.life.hu/sztarok/20151102-samantha-fox-botranyt-csinalt-a-repulon-gyorsan-le-is-raktak-rola-rajongok-duhongenek.html