Sebestyén Balázs újabb nemzetközi műsort kapott

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A műsor nem magyar találmány, az izraeli eredeti után több külföldi verziója is készült már – nézzen bele, hogy mire számíthat!
Vágólapra másolva!

"Könyékig túrtak a tehéntrágyában szerelmük kedvenc tárgyaiért Izraelben, Brazíliában eközben egy másik hírességnek szerelme kedvenc mondatait kellett kitalálnia, miközben kidobták ejtőernyővel egy gépből. Dél-Afrikában kígyókkal és tűzzel is meg kellett küzdeniük a celebeknek, csakhogy kiszabadíthassák szerelmüket" – indult a Fókusz egyik korábbi riportja a Power Couple című műsorról.

Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt Forrás: RTL Klub

A formátum megérkezett Magyarországra is, augusztus 29-én indul az RTL Klubon Nyerő páros címmel, az alábbi sztárpárokkal: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapest-ben megismert Király Péter és Kovács Dóra.

A műsort Sebestyén Balázs vezeti,

a játékosoknak pedig a fent említett akadályokhoz hasonlókat kell leküzdeniük, lesznek külön férfi és női kihívások, illetve közös feladatok is. A nemhez között kihívások során a pár éppen versenyző tagjára a másik fél tesz fel egy bizonyos összeget, amelyet a végeredmény függvényében vesztenek el vagy dupláznak meg, miközben minden kör végén kiesik egy pár.

Valkó Eszter és párja, Radócz Péter Forrás: RTL Klub

Az már az eredeti, izraeli változat nemzetközi piacra készített előzeteséből is kiderül, hogy lesz veszekedés bőven, itt például az egyik nő azt kiabálja, hogy a párja bizonyára megőrült, hogy 15 ezer sékelt tett rá egy olyan kihívásban, ahol vélhetően kígyók közül kell kihalászni valami tárgyat:

A rettegés foká-ban vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben láttunk már hasonló feladatokat, de nem csak a tűréshatárt feszegető kihívások lesznek, akadhatnak olyanok is, amelyekkel a Gyertek át szombat este! tette próbára a versenyzőit. A fenti előzetesben ilyen az, amikor kockákból kell kirakni egy arcot – csak itt közben a játékosoknak olyan kérdésekre is válaszolniuk kell, mint hogy mit utálnak a párjukban, vagy hogy mikor szexeltek vele utoljára.

Mutatjuk az első epizódot egészében az eredeti verzióból, angol felirattal:

A formátumot Portugáliában, Brazíliában, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Államokban, Indiában, Kínában és Dél-Afrikában is megvették – az utóbbi változatról itt az előzetes, úgy tűnik, az ejtőernyős ugrás állandó elem, meglehet, hogy Szabó Zsófiék is bújnak majd overallba:

Az indiai döntőről is találtunk videót, európai vagy amerikai szemmel borzasztóan lassú interjúkat láthatunk, az első pár nagyjából kilenc percig nyilatkozik, és még utána is mutatják kicsit a cipőjüket a biztonság kedvéért:

A portugálul tudók temperamentumos brazil hölgyek perlekedését hallgathatják meg alább, úgy egy óra elteltével itt is előkerült egy újabb rovaros/hüllős kihívás:

Hogy Valkó Eszter, Gergely Róbert vagy éppen Pumped Gabo hogyan teljesíti a fentiekhez hasonló feladatokat, az hamarosan kiderül!