Gönczi Gábor nevettette meg Marsi Anikót

2016.08.25. 10:47

Gönczi Gábor szerdán a Tények-ben elárulta, hogy előző este az ő bakija miatt akadt meg Marsi Anikó az egyik riport bevezetője közben.

Kedd este Marsi Anikó nem bírta abbahagyni a nevetést, mikor a börtönben élő kismamákról szóló anyagot konferálta fel. A TV2 nézői a képernyőn a tököli börtön rácsai mögött raboskodó kismamákat láthattak, a műsorvezető pedig sokszor elnevette magát a felolvasás közben, bocsánatot is kért.

Másnap Gönczi Gábor vállalta magára a bakit, elmesélte, hogy az ő nyelvbotlása miatt nem bírták abbahagyni a nevetést Marsival.

"Sokan kérdezték tőlem tegnap, hogy mi volt az, ami miatt a komoly témák ellenére nevetőgörcsben törtünk ki. Hát kérem szépen, mindenről a Kuala Lumpur-i pandák tehetnek, mert hogy születésnapjukra teljesen hagyományos babos tortát kaptak habos torta helyett, legalábbis az én nyelvbotlásomnak köszönhetően. Én vagyok a felelős azért, hogy az adás utolsó egy perce kicsit vidámabbra sikeredett."

Marsi Anikó megköszönte társának, hogy "elvitte helyette a balhét", és hozzátette, hogy a nyelvbotlás utólag nem is olyan vicces.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK