Nagy Adri: Örültem, de elkezdtem rettegni

Nagy Adri
Nagy Adri ma reggel a Mokkában
Vágólapra másolva!
Nagy Adri is ott lesz a Sztárban sztár következő évadjában, sajátos módon készül a műsorra:  futással próbálja növelni a kondiját, hogy bírja majd a strapát. Úgy gondolja, minden idők legerősebb mezőnye állt össze, és azt is elárulta, szerinte ki lesz az idei széria nagy meglepetése.
Vágólapra másolva!

Örült a felkérésnek, mert eddig is nagy rajongója volt a műsornak. Ha nem tudta megnézni vasárnap este az adást, akkor másnap bepótolta, valahol reménykedett is benne, hogy egyszer ő is ott állhat a színpadon.

hogy jézusom, most el kell kezdenem rengeteg különböző stílusú énekest hallgatni, hogy felkészüljek a műsorra."

Nagy Adri ma reggel a Mokkában Forrás: Nagy Adri/Facebook

Amy Winehouse és George Michael óriási kedvei, a bőrükbe szívesen bújna, de abban biztos, hogy férfi karaktert kap majd feladatként. "Úgy készülök, hogy a kondimat próbálom növelni, futok a Margit-szigeten, hogy ha arra kerül a sor, akkor bírjam majd a strapát. A negyedik félmaratonomat szerettem volna idén lefutni, de az adás miatt le kellett erről mondanom" - mondta a Mokkában.

Úgy érzi, erős a mezőny, különböző karaktereket szedtek össze, a színészek pedig előnnyel indulnak. "Nagyon örültünk egymásnak a lányokkal a forgatásokon. Veréb Tomival még nem találkoztam korábban, de hallottam már színházban, szerintem ő nagy meglepetés lesz."