Sikítozva, ordibálva indítanak az RTL Klub sztárpárjai

Szabó Zsófi és párja Zsolti
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub képernyőjén hétfőtől nyolc sztárpár költözik be egy Budapest környéki villába, a főnyereményért egymással is meg kell küzdeniük.
Vágólapra másolva!

A játékot vállalta Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-nappal Budapest-ből megismert Király Péter és Kovács Dóra.

Szabó Zsófi és párja is játszanak majd Forrás: RTL Klub

A Nyerő Páros az izraeli Power Couple hazai verziója, egy olyan game show, amelyben a párok az ügyességüket, kitartásukat és legfőképpen persze az együttműködésre, a kooperációra való képességüket teszik próbára. A műsort Sebestyén Balázs vezeti, a játékosoknak pedig különféle akadályokat kell leküzdeniük, lesznek külön férfi és női kihívások, illetve közös feladatok is.

A csatorna közzétett egy friss videót, megnézhetjük, hogy nagyjából milyen feladatokra számíthatnak a párosok:

A kieséses rendszer után a Nyerő Páros két legjobban teljesítő párosa közül az nyer, aki az utolsó adásban elnyeri a nézők szimpátiáját. A fődíj összege az adott páros által a saját széfjükben a játék során összegyűjtött összeg lesz.