Reisz András lesz Németh Lajos utódja a TV2-n

Reisz András beszél időjós meteorológus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG Budapest, 2013. március 12.
Reisz András meteorológus az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Budapest, 2013. március 12. Reisz András meteorológus az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Németh Lajos már csak néhány napig tájékoztatja a TV2 nézőit a várható időjárásról, utódja Reisz András lesz.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt korábban megírtuk, a TV2 már egy ideje keresi a nyugdíjba vonuló Németh Lajos utódját, most pedig meg is találta Reisz András személyében.

Reisz András a TV2-re megy Forrás: MTI/Zih Zsolt

A palóc tájszólásáról ismert időjós 2005-ben végzett az ELTE meteorológus szakán, a közmédia után a Hír TV-nél is dolgozott egy ideig.

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy Reisz András leigazolásával egy rendkívül népszerű szakember csatlakozik az infotainment csapathoz. Személyében olyan profi meteorológust láthatnak a TV2 képernyőjén a nézők, aki méltó utódja lesz Németh Lajosnak" – nyilatkozta Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

"Örülök, hogy Reisz András személyében egy kiváló meteorológus kollégát kapnak a nézők, és biztos vagyok benne, hogy ő is legalább olyan lelkesen ismerteti majd a légköri frontokat, mint ahogy én tettem az elmúlt évtizedekben" – mondta Németh Lajos, aki a TV2 indulása óta a csatorna munkatársa volt. Legutóbbi interjúnkat itt olvashatja vele.