Nyolc lakóval indult el a Való Világ 8

Való Világ 8 Zsófi
Vágólapra másolva!
Augusztus 27-én elindult a Való Világ nyolcadik szériája, a Való Világ powered by Big Brother, az első beköltöző show-ban nyolc lakót ismerhettünk meg.
Vágólapra másolva!

Aurelio ordítozásával kezdődött, majd Nádai Anikó és Istenes Bence megjelenésével folytatódott a Való Világ 8, a nyolc kezdő játékost mutatták be a nézőknek.

Az első nyolc versenyző Forrás: RTL Klub

Vivien imád pucérkodni és külföldi pasikra vadászni – bár Istenes is nagyon bejött neki –, Lóri csalódott és kiábrándult szerelmesként mutatkozott be, majd jött Mici és Dávid, valamint a félmeztelenül megjelenő Soma, aki szerint a saját felsőtesténél nincsen szebb pólója.

Dina a falusi élettől búcsúzna, Tiv Tivynek pedig nem is kellett volna bemutatkoznia, hiszen internetes sztár, a YouTube-on a legnépszerűbb videóját több mint 800 ezer alkalommal töltötték le. Sokan átvették tőle a "szökik a málna" kifejezést is, a két műsorvezető azonban nem nagyon volt képben a munkásságával:

Hátravolt még a 21 éves Zsófi, aki híres szupermodell szeretne lenni, saját bevallása szerint utálja a lányokat, és azok is őt – igazán karakteres csapat verődött hát össze egy jó trashrealityhez.