Mást hallott a néző és a zsűri a TV2-féle Star Academyben

Streiffert Hanna
Vágólapra másolva!
Vasárnap estére kialakult a 16-os mezőny, négy fiú kiesett a realityvel kevert tehetségkutatóból.
Vágólapra másolva!

Újabb énekesek csatlakoztak a Star Academy műsorához. Streiffert Hanna egyenesen Stockholmból utazott haza azért, hogy sztár lehessen. Eddig leginkább csak altatókat énekelt a svéd gyerekeknek, most azonban megmutatná, hogy ennél többre is képes lehet: 153 ponttal az Akadémia lakója lett.

Streiffert Hanna Forrás: TV2

Illés Adrián nem bízta a véletlenre, egy Wellhello-slágerrel próbálkozott, be is jutott a házba. Bene Barbara hangban nem volt meggyőző, kinézetben viszont annál inkább: Keresztes Ildikó szerint Barbara pont olyan, mint amilyen ő volt fiatal korában, Vastag Csaba szerint pedig jobb volt, mint Rihanna a szigeten.

Bene Barbara Forrás: TV2

A kecskeméti műkörmös Balogh Brigitta bár imádja a szakmáját, a legjobban mégis énekelni szeret. Máté Péter slágerével meghatotta a zsűrit, és végül a beköltözőshow legmagasabb pontszámával költözhetett be az Akadémiára: a zsűritől kerek 100 pontot zsebelt be.

Mindent láthat a néző

Volt olyan, akit Pásztor Annáék nem nagyon akartak benn látni, Libor Laura előadására csak 74 pontot adtak, viszont a nézőknek bejött, a tőlük kapott pontokkal beköltözhetett az objektumba. Jecsmenik Arnold is gyakori szereplő lesz a képernyőn, a Man In The Mirror-t közepesen adta elő, karaokeszinten, de most ez is elég volt, a zsűri legalábbis látja benne a formálható, alakítható fiatal tehetséget.

A Star Academy más lesz, mint a Voice, a Rising Star vagy a Megasztár volt, naponta két műsor is foglalkozik a fiatalokkal, így akiket nagyon érdekel az életük, azt is megtudhatja majd, ki kivel barátkozik, ki foglalja el a konyhát, ki főzi a legjobb kávét, és ki borul ki a stressz vagy az idegesítően skálázó lakótársak miatt.