Titkos monológot mondogat magában a Star Academy énekese

Star Academy, Ossó Balázs
Vágólapra másolva!
Ossó Balázs is bejutott a Star Academy legjobbjai közé, tizenöt másik énekessel a TV2 beköltözős műsorában bizonyíthat. Korábban is próbálkozott már tehetségkutató műsorban, reméli, ezúttal a döntőig jut majd. Az énekes a hétvégi megmérettetés előtt mesélt az Origónak, többek közt a négy zsűritagról.
Vágólapra másolva!

Ossó Balázs a Halott pénz egyik slágerét énekelte a hétvégén azért, hogy elérje a célját és akadémista lehessen. Bár a zsűri véleménye megoszlott az előadást látva, összesen 82 pontot kapott a 100-ból, a közönség mindezt 59 ponttal egészítette ki, így ő is költözhetett az akadémiára.

Minden színpadra lépés előtt egy titkos monológot mond el magában, évek óta ez a szokása.

"Még 17 éves koromban kezdtem el, amikor elkezdtem a színjátszást. Nagyon izgultam, és ezzel nyugtattam magam a színpadra lépés előtt. Mindig bevált, de mégsem egy olyan babona, amit ha kihagyok, akkor rosszul érzem magam. Az biztos, hogy a Star Academy-ben többször szükség lesz rá" - mesélte.

Ossó Balázs is bekerült az akadémiára Forrás: TV2

Nem először próbálkozik tehetségkutatóban, de ezúttal szeretne a döntőig menetelni. "Addig szeretnék eljutni, amíg jó produkciókat tudok nyújtani a színpadon, remélem, hogy ez elég lesz a döntőig. Nem tartok egyik zsűritagtól sem, mindegyikük véleményére adok, mindenki a maga stílusában nagyon tapasztalt zenei szakember, van mit tanulni tőlük bőven."

"Pásztor Anna valamivel alternatívabb közegből jön, mint a többiek, fesztiválokon énekel, nekem is ez az egyik fő célom, hogy a jelentősebb hazai fesztiválokon felléphessek. Keresztes Ildikóval már korábban találkoztam más tehetségkutató műsorban, és emlékeim szerint mindig pozitív értékelést kaptam tőle.

Remélem, hogy hasonló karriert tudok befutni egyszer, mint ő. Vastag Csaba azért szimpatikus leginkább, mert rengeteget fellépése van, fontos, hogy a közönséggel minél többet teremtsünk kapcsolatot, ő ebben is profi”- mondta a zsűriről.

Az énekes korábban arról is mesélt, hogy céltudatos és szerelmes típus, három éve nem volt komoly kapcsolata. Most annyira nem is keresgél, minden erejével zenei karrierjére koncentrál, az utóbbi pár évben sok helyen fellépett, azt várja a Star Academy-től, hogy végre nagyobb közönségnek is zenélhessen.

A hétvégi produkcióját itt megnézheti: