Gergely Róbertet kiakasztották az RTL-nél

Gergely Róbert és felesége
Vágólapra másolva!
Pumped Gabo hatásos belépőt választott, mikor beköltöztek a Nyerő Páros villájába, párját már a játék legelején csúnyán megtréfálta.
Vágólapra másolva!

Pumped Gabo és párja, Sebestyén Ágnes a Nyerő Páros című új RTL Klubos műsor legelején lesokkolta a másik hét sztárpárt. Pontosabban Pumped Gabo tett olyat, amitől a többi résztvevő szóhoz sem jutott: mikor beléptek a reality helyszínéül szolgáló villába, Gabo egy nem várt mozdulattal belökte Ágnest a medencébe, miközben a többiekhez igyekeztek. A párja után ugrott, de így sem aratott osztatlan sikert a húzása, ez a többiek reakciójából is látszik:

"Kaptunk egy Aurelio kettőt" - mondta Kovács Dóri, Gergely Róbert pedig kijelentette, hogy az ő értékrendjébe ez nem fér be: "mondhatnám azt is, hogy sokkolt."

Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A játékot vállalta Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-nappal Budapest-ből megismert Király Péter és Kovács Dóra.