Már az első este meztelenül bolyongott a villában Vivien

Szépen bemutatkozott Vivien
Vágólapra másolva!
Nem kellett sokat várni az első pucérkodásra az RTL II valóságshow-jában, a nyolcadik Való Világban.
Vágólapra másolva!

Az első Való Világban még bikiniben zuhanyoztak a morális tartással bíró lányok, talán mellbimbót sem láthatott hónapokon át a realityt figyelő közönség. A későbbi szériákban is heteket, de legalábbis napokat kellett várni egy mezítelen fenékre, már ha épp erre vágyott a tévéző-internetező. Az új Való Világban mindössze két óra kellett ahhoz, hogy egy női szereplő tökrészegre igya magát, és meztelenül tekeregjen a nappaliban, a kertben.

Szépen bemutatkozott Vivien Forrás: RTL II

„A viselkedése mindenkit kiakasztott. Éhgyomorra sokat ivott" – állapították meg a VV8 Vivienjéről a lakótársak, akik végignézték, hogy a részeg lány rázza és kelleti magát, majd felmászik az asztalra, én ott vonaglik. Többen aggódni kezdtek érte, eztán Dávid bekísérte a hálóba, gondos atyaként lefektette, még reggeli tejeskávét is megígért neki.

A buli ezzel nem ért véget, a társaság java kinn diskurált viszonylag normálisan, amikor Vivien megjelent anyaszült meztelenül, elszívott egy cigarettát a kertben, miközben páran pereltek vele, mások meg csak vihorásztak azon, hogyan járatja le magát az első estén. Erős garnitúra jött össze ezúttal, úgy tűnik.

A kínos eseményeket itt tekintheti meg.

Szavazzon!

Nézi a VV8-at?