Tóth Vera: Nagyon féltem, hogy esetleg nem kelek fel

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera júliusban hosszú hallgatás után őszintén mesélt arról, hogy egy gyomorműtétnek köszönhetően fogyott le ilyen látványosan. Az énekesnő ezúttal a közösségi oldalán írt arról, hogy pontosan öt hónapja feküdt fel a műtőasztalra, és mennyi minden változott az életében ennek a döntésnek köszönhetően. 
Vágólapra másolva!

"Ma van az öt hónapos gyomorbypass szülinapom. Öt hónappal ezelőtt ezekben a percekben feküdtem fel a műtőasztalra, és minden reményemet a propofol illatú mesterségesen előhívott álmomba vittem. Nagyon féltem, hogy esetleg nem kelek fel, hogy valami nem jön össze, de tudtam, hogy abban a formában, akkor, jobb döntés nem születhetett volna meg bennem" – kezdte a bejegyzést.

Mint írja, ennyi idő alatt harminc kilóval lett könnyebb, és ezernyi energiával éli napjait, a fogyásnak, formálódásnak pedig még nincs vége. "Van még miből faragni, de már közel a cél. Ez régebben csak egy álom volt, most már valóság, és

Az énekesnő posztolt egy fényképet is, az első fele 2016 januárjában, a második a napokban készült.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Szép ez is, az is, de az egészség a legfontosabb. Jó érzés vérnyomásproblémák, szívpanaszok és cukorproblémák nélkül élni teljes, harmonikus életet. Nagyon jól vagyok, és igyekszem minden nap többet és többet adni a színpadon is a zenémmel. Új projektek alakulnak, és ezt az új formámnak is köszönhetem. Minden megváltozott, és olyan jól változott" – írta a kép mellé.