Tóth Vera: Nagyon féltem, hogy esetleg nem kelek fel

2016.08.30. 10:38

Tóth Vera júliusban hosszú hallgatás után őszintén mesélt arról, hogy egy gyomorműtétnek köszönhetően fogyott le ilyen látványosan. Az énekesnő ezúttal a közösségi oldalán írt arról, hogy pontosan öt hónapja feküdt fel a műtőasztalra, és mennyi minden változott az életében ennek a döntésnek köszönhetően. 

"Ma van az öt hónapos gyomorbypass szülinapom. Öt hónappal ezelőtt ezekben a percekben feküdtem fel a műtőasztalra, és minden reményemet a propofol illatú mesterségesen előhívott álmomba vittem. Nagyon féltem, hogy esetleg nem kelek fel, hogy valami nem jön össze, de tudtam, hogy abban a formában, akkor, jobb döntés nem születhetett volna meg bennem" – kezdte a bejegyzést.

Mint írja, ennyi idő alatt harminc kilóval lett könnyebb, és ezernyi energiával éli napjait, a fogyásnak, formálódásnak pedig még nincs vége. "Van még miből faragni, de már közel a cél. Ez régebben csak egy álom volt, most már valóság, és még ma sem mindig hiszem el a nőt, aki a tükörben visszaköszön." 

Az énekesnő posztolt egy fényképet is, az első fele 2016 januárjában, a második a napokban készült. 

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Szép ez is, az is, de az egészség a legfontosabb. Jó érzés vérnyomásproblémák, szívpanaszok és cukorproblémák nélkül élni teljes, harmonikus életet. Nagyon jól vagyok, és igyekszem minden nap többet és többet adni a színpadon is a zenémmel. Új projektek alakulnak, és ezt az új formámnak is köszönhetem. Minden megváltozott, és olyan jól változott" – írta a kép mellé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK