Ápolni kell a lelkeket a Star Academyben

Pásztor Anna, Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Király Viktor remekül működik reality-közegben, Keresztes Ildikó is rutinos felkészítő. Kell is a pátyolgatás, mert akad, aki három nap után honvággyal küzd, és szülei után pityereg.
Vágólapra másolva!

A szerdai összefoglalóból kiderült, hogy a fáradtság elnyomja a tapintatot is pár játékosban: miközben Brigi az életét mesélte, többen elszunyókáltak, meglehetősen udvariatlanul. Később masszírozgatták egymást az énekesek, hiányos öltözékben, hogy legyen valami látvány is.

Két volt tehetségkutató-győztes látogatott a házba Forrás: TV2

Keresztes Ildikó énekpróbára vitt pár embert, ugyanígy tett Király Viktor is, fülig érő szájjal – de Randy hallatán leolvadt a vigyor róla. Rövidre rá pszichológusként kellett fellépnie, mert a baseballsapkás kislegény láthatóan rágörcsölt egy kissé a versenyre. A sármőrnek számító Hegyi Dávidot is kiosztotta, manírosnak, teátrálisnak tartotta, őszintén elemzett, a volt Megasztár-győztes egyértelműen jó választás volt erre a műsorra.

„Folyamatosan sírógörcs kerülget" - mondta eztán Reni a kamerába, majd valóban el is sírta magát, többen vigasztalták. Az rendben, hogy érzékeny, és hiányzik neki a családja, na de három nap után? Ennél azért nagyobb megpróbáltatások várnak a versenyzőkre hónapokon át.

Pásztor Anna, Keresztes Ildikó Forrás: TV2

Az adásban felbukkant még Radics Gigi és Kocsis Tibor, hogy kicsit lazítsanak a hangulaton, segítsenek a felkészülésben. Utóbbi sztorizott egy sort, elmesélte, hogy volt olyan előadása az X-Faktorban, ahol kis cetlit vitt be a tenyerében, mert nem tudta jól a szöveget, de olyan is megesett, hogy kiesett neki pár sor élő show-ban, és improvizált valamit.

Az összefoglalóból persze a flört sem maradt ki, csütörtökön viszont a négytagú zsűri is megnevez valakit, aki szerintük gyengébb – ő egyből a veszélyzónába kerül, és 33% esélye lesz kihullani szombaton.