Kódolatlan tévés hétvégét, két mozicsatornát kapnak a nézők

Fusi
Vágólapra másolva!
A nézők a szeptember 10-11-i kódolatlan hétvégén lehetőséget kapnak, hogy alaposabban megismerkedjenek a Cinemaxszal és a Cinemax2-vel.
Vágólapra másolva!

A kódolatlan hétvége során a nézők megtekinthetik a Max Allan Collins bestsellerei alapján készült Préda című új Cinemax-sorozat első részét. Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming, Prometheus) alakítja a Quarrynak is nevezett Mac Conway-t, aki próbál újra beilleszkedni a normális társadalomba, miután visszatért Vietnamból. Nehezen boldogul, és belekeveredik egy gyilkosokból álló hálózatba.

Új sorozatok jönnek, köztük a Préda Forrás:

Ezzel egy napon a Cinemax bemutatja az Ashby című, Mickey Rourke és Nat Wolff főszereplésével készült vígjátékot is. Másnap a Cinemaxon debütál a Partizán című lélektani thriller Vincent Cassel hátborzongató alakításával és Ben Affleck Hideg nyomon című rendezői debütálása Casey Affleckkel, Morgan Freemannel, Ed Harrisszel és Michelle Monaghannal a főszerepekben.

A Cinemax2 művészfilmes kínálatából szeptember 10-én a 45 év című film nyújt ízelítőt, amely az alakításáért Európa Filmdíjjal kitüntetett Charlotte Ramplinget, valamint a Golden Globe-díjas Tom Courtenay-t vonultatja fel. A filmben nyújtott alakításáért mindkét színész Ezüst Medve-díjat kapott a berlini filmfesztiválon.

A nap fő premierje Dagur Kári Fúsi című filmje lesz,

amely egy magányos izlandi férfiról szól, aki megismerkedik egy vonzó nővel, aki fenekestül felforgatja az életét.

A Fúsi is képernyőn lesz Forrás: Fusi

Szeptember 11-én a filmek szerelmesei a Cinemax2-n megnézhetik a nagy kritikai sikernek örvendő Mandarinok-at, amelyet Oscar- és Golden Globe-díjra is jelöltek. A film két észt férfi történetét meséli el, akik Abházia területén élnek 1992-ben, a háborúban. Egy nap a falujukban két, ellentétes oldalon álló katona bukkan fel, akik vagy összecsapnak, vagy megpróbálnak kapcsolatot teremteni egymással.

A Cinemax kódolatlan hétvégéje sok operátornál ( Magyar Telekom, UPC Direct, Vidanet, Tarr, PR Telecom) elérhető lesz szeptember 10-11-én.