Nem a leggyengébbek estek ki a Nyerő párosból

Az éjjel-nappalos páros stabilan benn maradt
Vágólapra másolva!
Az összeomló, pityergő Valkó Esztert megmentették a lakótársak az RTL műsorában, kiesett Gergely Róbert és felesége, noha derűs perceket okoztak a nézőknek.
Vágólapra másolva!

Gergely Róbert és párja, Timi teljesítették legrosszabbul a szerdára jutó, székösszeszerelős feladványt - ügyetlenkedésükön jókat derült Sebestyén Balázs -, ők kerültek a veszélyzónába Valkó Eszterrel és párjával, Péterrel. Utóbbiak voltak viszont azok, akik a legkevesebb pénzt szedték addig össze.

Az éjjel-nappalos páros stabilan benn maradt Forrás: RTL

A próba arról szólt, hogy a férfinak 20 perce volt összeszerelni egy darabokban, nejlonzacskókban megbúvó széket, de úgy, hogy nem láthatja az instrukciókat tartalmazó füzetet – amit a nő olvasott fel, már amennyire azonosítani tudta az alkatrészeket.

A társaságnak kellett szavaznia arról, mely párost tartja benn: nem sokan voltak olyanok, akik saját esélyeik javítása végett taktikáztak volna, inkább a személyes szimpátia, esetleg a régebbi haverság döntött, így maradhatott a műsorban Valkó Eszter és párja. Ők eddig minden feladatot elrontottak, a lista végén álltak, úgyhogy esélyeik a végső győzelemre szerények, de a helyzet így sem reménytelen.