Röhögni is lehet a népszerű scifi-horror szérián

Stranger Things
Vágólapra másolva!
A Stranger Things című Netflix-sorozatot nyolcvanas évekbeli nosztalgiájáért, Stephen King ihlette misztikus cselekményéért és borzongató sci-fi/horror elemeiért szerettük. Egészen eddig.
Vágólapra másolva!

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban a napokban maga a házigazda szolgáltatott igazságot a Stranger Things egyik elhanyagolt karakterének, a Barb nevű kamaszlánynak.

A háromperces paródiában Fallon Steve-et játssza, aki meglepetésként a korábban eltűnt tinit vezeti elő a szerepjátékot játszó főhős gyerekek elébe. Barb meglehetősen fel van izgatva, és egy felháborodott monológban alaposan eligazítja a társaságot.

A lány természetesen elsősorban azt sérelmezi: annak ellenére, hogy nem egy, hanem két ember tűnt el rejtélyesen, a gyerekek vele egyáltalán nem foglalkoztak, és nem kutatták fel, amikor átmentek barátjukért a másik oldalra.

Forrás: Netflix

A The Tonight Show-ban egyébként Jimmy Fallon tovább is mókázott a Stranger Things gyereksztárjaival: egy Stranger Strings nevű játékot játszott velük, és természetesen a sorozatról is beszélgettek – elsősorban a csókjelenetről volt szó. Az erről szóló videókat itt és itt láthatjuk.