Veszekedésbe, sírásba fulladt a buli a Való Világban

Soma Való Világ
Vágólapra másolva!
A Való Világ powered by Big Brother szeptember 2-i adásában nagyjából mindenki összeveszett mindenkivel, de Mici és Soma konfliktusa volt a legdurvább, a srác hosszan sírdogált, majd bezárkózott a Sufniba.
Vágólapra másolva!

Teljes a villa létszáma, tizenhárman vannak bent, vasárnap azonban kiraknak valakit a nézők szavazatai alapján, helyette bemegy egy új ember.

Az utolsó lakók beköltözését nagy bulival ünnepelték,

nem meglepő módon fogyott rendesen az alkohol. Mici és Soma rendesen egymásnak feszült, "érdek vagy", mondta a srác, "akkor rakd rám a jeledet", vágott vissza a lány.

Soma ez után Tivynek sírt egy sort azon, hogy nem szeretik az emberek, és nem lehet rá büszke az anyja – majd elbarikádozta magát a sufniban, és elkezdte veszettül nyomni a fekvőtámaszokat.

Soma kiakadt Forrás: RTL II

Az eléggé részegnek tűnő Dina Dávidnak esett neki, kétszínűnek nevezte a srácot, majd kölcsönösen elkezdték mondogatni egymásnak, hogy mennyire gyenge a másik. Utána a lány Lórival incselkedett, a szintén nem szomjas Mici pedig egyre csak ordibált a szobában, mikor már mindenki aludt volna – másnap aztán Tivynek öntötte ki a lelkét.

Mici és Soma konfliktusa másnap is folytatódott,

amiből Dávidnak hamar elege lett, szó szerint az asztalra csapott. A páros aztán valamennyire kibékült, majd Vivien az Arizónai álmodozók zenéjére ügyeskedett a konyhában, többen meglepődtek, hogy finomat főzött. Vasárnap valaki elhagyja a villát.