Tíz éve elhunyt apjára emlékszik a tévés krokodilvadász lánya

2016.09.05. 18:57

Tíz évvel ezelőtt, 2006. szeptember 4-én hunyt el az egész világ kedvenc krokodilvadászaként ismert ausztrál tévés és természetvédő, Steve Irwin. A szomorú évfordulóról lánya, az azóta 18 évessé serdült Bindi Irwin Instagram-oldalán emlékezett meg.

Az elsősorban Krokodilvadász című sorozatával ismert Steve Irwin éppen egy Ocean's Deadliest című tévés dokumentumfilmhez forgatott víz alatti felvételeket, amikor megtámadta egy óriási mérges rája, melynek döfésébe a férfi belehalt – mindössze 44 éves volt.

Steve IrwinForrás: Justin Sullivan / Getty Images North America / AFP

Édesapja halálakor Bindi Irwin nyolcéves volt, azóta viszont sok mindenben a lelkes természetvédő, tévés és állatkertvezető örökébe lépett. A jelenleg 18 éves lány műsorvezetőként és természetvédőként egyaránt tevékenykedik, ezenkívül színészi karrierbe is kezdett, az amerikai nézők pedig a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben is drukkolhattak neki (amit meg is nyert).

Bindi Irwin idén májusban egy premierenForrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Bindi Irwinnek még mindig nagyon hiányzik az apukája – erről az a tucatnyi régi fotó és egyéb bejegyzés tanúskodik, amelyet rendszeresen elhelyez Instagram-oldalán.

You'll be my hero for my entire existence. I love you more than words can describe.

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által közzétett fénykép,

Az ifjú sztár természetesen édesapja halálának tizedik évfordulójáról is megemlékezett. Te leszel a hősöm, amíg csak élek. Jobban szeretlek, mint ahogy azt szavakkal le lehetne írni" – olvasható amellett a bájos fénykép mellett, amelyen azt láthatjuk, hogy Steve Irwin alkarján tartja a még csecsemő Bindit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK