Kihívás volt a Való Világban, érthetetlen döntéssel

Vikit nehezen fogadták be
Vágólapra másolva!
Viki bentről nem sejti, ki erős és ki gyenge a nézők körében. Hitt a lakótársaknak, bedőlt nekik, jó eséllyel el is bukja a 36 milliót már most vasárnap.
Vágólapra másolva!

Mici közönséges, nívótlan kirohanásai után eljött a kihívás ideje a VV8-ban. A legtöbb lakótárs Lórit javasolta ellenfélnek, de benn – mivel nem látják az összefoglalókat, sok fúrásról, eseményről lemaradnak – egészen másképp látják az erőviszonyokat. Zsófi párbaj nélküli kidobásánál világosan látszott (mutatták a képernyőn a százalékokat), hogy a rém egyszerű Mici és a sokszor rosszindulatú, minden lében kanál Dina az, aki ellenszenves sok nézőnek, azaz ellenük lenne keresnivalója.

Vikit nehezen fogadták be Forrás: RTL

„Nehéz volt meghozni a döntést, volt olyan nap, hogy kétszer is megváltoztattam. Félek, mert ez lesz az első párbajom. Olyan emberre kell raknom, akivel méltó párbajt tudunk vívni” – magyarázta a kihívás előtt, a riportszobában pedig tovább faggatta őt Istenes Bence.

Forrás: rtl

Dávidban nagyon csalódott, Evelin jelét hátba szúrásnak vélte, Lórit roppant távolinak tartja, ellenszenves neki, és nem őszinte. „Egyszerre kellett gondolkoznom szívvel és ésszel” – közölte, majd Lórit hívta ki.

Ezzel a különös húzással valószínűleg kiejtette magát a villából, és elbukta a 36 milliót, mert az összefoglalók felét elvivő srácot a női nézők benn tartják majd (folyamatosan megy saját kis szappanoperájuk Dinával). Mici ellen bőven lett volna esélye, érthetetlen, miért nem merte kivinni.

Szavazzon!

Kinek drukkol vasárnap a VV8-párbajon?