Ma startol a jégkorong Világkupa a tévében

Vágólapra másolva!
A világ elsőszámú labdarúgó bajnoksága után a világ legjobb jégkorongozói is megmutatják magukat a Spíler TV-n. Szeptember 8-án 18 órakor a Finnország-Svédország párharccal kezdődik a háromhetes közvetítés sorozat.
Vágólapra másolva!

Augusztus 13-án elindult a TV2 Csoport új csatornája, a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket. Szeptember 8-tól október 1-ig a Jégkorong Világkupa mérkőzései kizárólag a Spíler TV-n lesznek láthatóak.

A világverseny helyszíne a kanadai Toronto városa, ami kiemelten fontos szerepet tölt be a hoki világában. Természetesen a tornán játszik majd a világ két hokizsenije, a kanadai Sidney Crosby és az orosz Alexander Ovecskin. Talán nem véletlen, hogy a fogadóirodák éppen az ő csapataikat várják a döntőbe, emellett pedig a hazai környezetben jégre lépő juharlevelesek a torna aranyvárományosai.

Forrás: AFP

Az amerikai csapatban ott lesz az ország talán egyik legjobbja, Patrick Kane, a finneknél a csodagyerek Patrik Laine, a svédeknél pedig a leghíresebb élsportoló ikerpár, Daniel és Henrik Sedin. Az észak-amerikai válogatottban a fiatal tehetségek kaptak lehetőséget, köztük a következő Wayne Gretzkynek kikiáltott Connor McDavid, míg az európai szelekcióban a szlovén Anže Kopitar a húzónév. Az összes mérkőzést Léderer Ákos közvetíti.

"Egy adott sportág ennyi világklasszisát talán csak egyszer közvetítettem eddigi pályafutásom alatt, viszont most egyik kedvenc sportágam legjobbjait kell még közelebb hoznom a nézőkhöz. Izgatott vagyok, hiszen a felkészülési mérkőzésekkel együtt a következő három hétben csak a jégkorong tölti ki az életemet és erre úgy készülök, mintha most következne az én nyári olimpiám. Annál is inkább, mert könnyen lehet, hogy a jégkorong sportban ez lesz idővel a legfontosabb válogatott torna, míg a téli olimpiák jégkorong mérkőzése, mint régebben, ismét háttérbe szorul majd. Két év múlva Pjongcsangban megeshet, hogy nem a világ legjobbjai kergetik majd a pakkot, a Spíleren viszont a következő három hétben biztosan kiváló mérkőzéseket láthatnak majd a sportrajongók" - mondta a Spíler TV kommentátora.

Az előkészületi meccsekből hetet közvetít élőben, egyet felvételről a Spíler TV, míg a Világkupa valamennyi összecsapása élőben lesz látható szeptember 17. és október 1. között.

Jó hír az előfizetőknek, hogy szeptember 12-től az Invitel digitális kábeltévé és IPTV Családi csomagjaiban is elérhető lesz a SpílerTV, valamint az Invitel Családi HD csomagjaiban HD minőségben is élvezhetik a nézők a műsort. A korábbi megállapodásoknak köszönhetően a Spíler TV és a Spíler TV HD a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban is elérhető.