Keresztes Ildikó kemény, mint a kő

Star Academy
Vágólapra másolva!
A Star Academyben a zsűrinek kellett eldöntenie, ki kerül a veszélyzónába. „Kongsz az ürességtől, elküldelek a közértbe pénztárosnak" – mondta nyersen Keresztes az egyik lánynak az adás során, de ez csak egy finomabb kritikának számított.
Vágólapra másolva!

A zsűri végighallgatta mind a tizenhat produkciót: Keresztes Ildikó vagy nyűgös volt, vagy tényleg csak a rosszat hallotta meg, mert a négyes megbeszélésen kerek perec megmondta, hogy nyolc embert is a veszélyzónába küldene.

Forrás: TV2

Annak, hogy nem mismásolt, nem színezgette a valóságot, speciel örülni kell, mert a tehetségkutatók zsűritagjai évek óta hajlamosak túldicsérni, hosszan magasztalni a középszerű karaoke-előadásokat is, elájulnak néha az átlagos kornyikálástól is, azt gondolván, így emelik a show értékét: így emelik ki az énekesek esetleg nem létező tehetségét is.

Forrás: tv2

A szembesítés előtt fotókat nézegetve megvitatták, ki volt haloványabb a héten, ki az, aki nem mutat fejlődést, majd az összefoglaló végeztével Majka hatolt be az objektumba, elbeszélgetni a társasággal.

Erika bajban

Később bejött három zsűritag, Király Viktor kezdte: „Sokat gondolkoztunk, majdnem vitatkoztunk. Minden tényezőt megvizsgáltunk. A próbán is kihangsúlyoztam, hogy a heti vizsga nagyon fontos, szinte fontosabb, mint a szombati. Meg kell mutatnotok, hogy kész produkciótok van, tele érzelemmel. Ez volt nekünk fontos: ki élte bele magát, ki adott bele érzéseket?"

Pásztor az Anna and the Barbies formáció élén épp megőrült a Budapest Parkban (előre lekötött koncertje volt), ő nem volt jelen, de Keresztes igen, és bejelentette, hogy ő mindenkit imád, de a középszert nem bírja. „Vannak, akik nagyon szorgalmasak, de ezzel hátra is dőltek: nem láttam őket a dalon keresztül, nem tették bele az érzéseiket" – magyarázta.

Gór Nagy Erika kieshet Forrás: TV2

Két név maradt a pakliban, mint kiderült, de végül Erikát nevezte meg a volt Megasztár-győztes. „Számítottam rá. Oda kell tennem magam, megmutatni, milyen vagyok. Nagyon dühös vagyok a tegnapi nap miatt, de a düh előrevisz" – kommentálta a döntést a lány, aki ezzel a veszélyzónába került, könnyen kieshet.