Vin Diesel a tévébe is berobban

Vin Diesel, Havanna
Vágólapra másolva!
A kopasz sztár az NBC-nek fejleszt krimisorozatot, First Responders címmel. Az egyórás epizódokból álló széria a társadalomba visszailleszkedni próbáló fiatal háborús veteránokról fog szólni.
Vágólapra másolva!

A drámai alkotásban az akció- és a nyomozós elemek keverednek majd, és azt mutatja be, ahogy a főhősök továbbra is a civilek életének megmentésén fáradoznak. A belőlük álló elitcsapatot, amely eltűnt személyek felkutatásán fáradozik, egy házaspár tartja össze, akik valódi családtagként bánnak az exkatonákkal.

N.C.I.S. Forrás: CBS

A sors fintora, hogy miközben Doc és Lil Pierce szinte bárkit képesek felkutatni és megmenteni, saját eltűnt fiuk rejtélyét nem tudják megoldani. A széria forgatókönyvírója a videojáték-veterán Jesse Stern, a Call of Duty- és a Titanfall-játékok szerzője lesz. Sterntől nem idegen a nyomozós drámasorozatok világa sem, hiszen ő az egyik egyik írója és producere az N.C.I.S.-nek is.

Vin Diesel idén májusban Havannában Forrás: Adalberto Roque / AFP

Vin Diesel executive producerként vesz részt a munkálatokban, a rendező pedig a Törésvonal című akciófilm direktora, Brad Peyton lesz. Diesel One Race Films nevű cégén keresztül vesz részt a projektben, amellyel már számos népszerű nagyjátékfilm (négy Halálos iramban-mozi, Pitch Black – 22 évente sötétség, Riddick – A sötétség krónikája, Riddick, xXx) elkészítésében segédkezett.

De a kopasz akciósztár a tévézést is komolyan gondolja, hiszen a First Respondersen kívül folyamatban van egy Merc City című sorozat fejlesztése is, ami a Riddick-univerzum kiterjesztése lesz, és annak zsoldosairól és fejvadászairól szól majd.