Két sorozatot is elkaszáltak

"Sex&Drugs&Rock&Roll" New York Series Premiere GettyImageRank3 Series VERTICAL USA New York City Premiere Arts Culture and Entertainment Attending 2015 ACTRESS School of Visual Arts Theater Elizabeth Gillies PersonalitySubmit Sex&Drugs&Rock&Roll FeedRoute
NEW YORK, NY - JULY 14: Actress Elizabeth Gillies attends the New York Series Premiere of "Sex&Drugs&Rock&Roll" at the SVA Theater on July 14, 2015 in New York City. Rob Kim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Sem a Sex&Drugs&Rock&Roll, sem a Mistresses nem kap új évadot.
Vágólapra másolva!

Az FX nem kér a kiváló Denis Leary újabb sorozatából, a Sex&Drugs&Rock&Roll-ból, így két évad után vége. A TV By The Numbers szerint az évadzáró, amely egyben - mint kiderült - sorozatfinálé, 450 ezer nézőt vonzott szeptember 1-jén, ami az Egyesült Államokban igen csekélynek számít.

Elizabeth Gillies, Sex&Drugs&Rock&Roll Forrás: AFP/2015 Getty Images/Rob Kim

Az egykori Ments meg! kiváló sorozat volt, de Leary újabb szériája már nem volt sem olyan szórakoztató, fordulatos, mély és megható, mint a tűzoltós dráma. Mégis sajátja, ő volt a kreátor, a producer, a főszereplő, és a legtöbb zenét is ő írta hozzá. Az ötven körüli cinikus, kiégett zenészt, Johnny Rockot alakította benne, aki összehozza a régi bandát, hátha fel lehet kapaszkodni újra a csúcsra – nos, nem lehetett.

Denis Leary Forrás: AFP/Jason Merritt

2015-ben, a rajtnál Leary maga mondta, hogy a vállalkozása kockázatos, és nem biztos abban, hogy működik majd. „Sohase tudhatod. Én egy igaz ír vagyok, egy optimista-pesszimista, ezáltal mindig fel vagyok készülve a legrosszabbra."

A Mistresses kaszája szintén friss, a héten ért véget a negyedik évad, de az ABC jelezte, hogy nem kéri a folytatást. Alyssa Milano, Rochelle Aytes, Yunjin Kim, Jes Macallan, Jennifer Esposito és Tabrett Bethell voltak a főszereplők, a sorozat 4,4 millió nézőről szánkózott le 2,5-re.