Humor, szeretet volt az élete, most tiszta horror

Kirstie Alley
Kirstie Alley tavaly januárban
Vágólapra másolva!
A Nicsak, ki beszél! sztárja, Kirstie Alley is feltűnik a Scream Queens: Gyilkos történet című sorozat második évadában, amelynek állandó szereplője lesz.
Vágólapra másolva!

A szeptember 20-án folytatódó szériában Alley a műsor olyan visszatérő sztárjaihoz csatlakozik, mint Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Billie Lourd, Glen Powell és Niecy Nash – új stábtagként pedig a színésznő mellett John Stamos, Taylor Lautner és James Earl is megjelenik.

Kirstie Alley tavaly januárban Forrás: Andrew H. Walker / Getty Images North America / AFP

Alley egy briliáns és körmönfont adminisztrátort fog alakítani a C.U.R.E. Intézetnél, ahol éppen néhány egészen elképesztő és bizarr orvosi eset vizsgálata zajlik.

A szintén Ryan Murphy által megálmodott Scream Queens az Amerikai Horror Storyhoz hasonló antológiasorozat, melynek első évada egy egyetemi lányszövetség körében játszódott, ezúttal pedig – ahogy az már a fentiekből sejthető – egy kórház lesz a helyszín.

A kórház vezetőjét Jamie Lee Curtis játssza, aki továbblépett, miután eltörölte az egyetem görög gyökereken alapuló szervezeti rendszerét, és azóta új küldetést keresve járta a világot.