Kibuktak a zsűri szigorú döntésén a TV2 énekesei

Balog Brigi
Vágólapra másolva!
Balog Briginek is 33% esélye van kiesni, veszélyzónás lett. A zsűri bejelentése után döbbent csend ült a Star Academy nappalijára.
Vágólapra másolva!

A hagyományosan extrém Pásztor Anna ünnepélyesen kifestette bal szemét foszforeszkáló, pink szövegkiemelő filctollal, orrába nagyobbfajta karikát tett, így figyelmeztette a csapatot, hogy szedje össze magát. Dávid heti produkciója nem tetszett neki. „Boci-boci, bármi... tedd bele a lelked" – javasolta neki. Király Viktor nem elemezte túl hosszan a szituációt, Alexa és Iván heti munkáját emelte ki, Randyt és Arnoldot elmarasztalta, szerinte utóbbi nem szorgalmas.

Vastag Csaba lányokat emlegetett pozitív példaképp, Renit szerette, de Brigit és Lacit nem – szerinte nagyon bele kellene húzniuk. Keresztes kemény és őszinte volt újfent: „Brigi és Eszter, ti el vagytok kényelmesedve. Nem látok elmozdulást... sőt! Aki mindig tetszik, és elfogadható, azok Dávid és Alexandra. De ebbe nem lehet belepunnyadni!" – figyelmeztette a bandát.

Balog Brigi hangban amúgy rendben van, aligha esik ki Forrás: tv2

Brigittát küldték a veszélyzónába a zsűritagok: erre nem számított sem a szőke versenyző, sem a társak. „Nagyon lebetegedtem a héten, nem tudtam jól felkészülni" – kommentálta a döntést szomorúan a lány, majd mély csend ült a nappalira. Egy légy megpróbált zümmögni, de nem mert, inkább leszállt valahol, és némán, fegyelmezetten figyelt.

Szavazzon alább:

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?