Újabb műsora lesz a híres talkshow-háziasszonynak

Ellen DeGeneres, Szenilla nyomában
DeGeneres júliusban a Szenilla nyomában premierjén
Vágólapra másolva!
Zöld utat kapott az A&E kábelcsatornánál Ellen DeGeneresnek, az Ellen: The Ellen DeGeneres Show műsorvezetőjének reality szériája, a Little Funny, amely egy 11 éves stand-up komikáról szól.
Vágólapra másolva!

A csatorna tíz epizódot rendelt a műsorból, amely valamikor 2017-ben fog debütálni. A főszereplő Saffron „Saffy" Herndonra több neves komikus is felfigyelt már, DeGeneresen kívül például Chris Rock, George Lopez vagy Wanda Sykes.

Más 11 évesektől eltérően a kis Saffy az éjszakáit egy helyi klubban tölti, ahol azon dolgozik, hogy olyan híres komikus váljon belőle, mint példaképe, Ellen DeGeneres. A minihumoristának gyerektől szokatlan maró, felnőtt humora van, és már három éve lehet hallani róla komikusi körökben.

„Hihetetlen, hogy Saffy ilyen elképesztő poénokat mond 11 éves korában.

De ha őszinte akarok lenni, igazából még mindig csak béna favicceket mesélek" – dicsérte humorizálva felfedezettjét a híres talkshow-háziasszony.

DeGeneres júliusban a Szenilla nyomában premierjén Forrás: Daniel Leal-Olivas / AFP

„A stand-up világát még sosem mutatták be egy 11 éves gyerek szemszögéből. Saffy útja, mint minden művészé, egyedi és váratlan. A nézők pedig bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé egy olyan világban, amelyben napjaink legjobb komikusai segítségével kis hősünk egyre ügyesebbé formálódik" – mondta Elaine Frontain Bryant, az A&E Network programigazgatója.