Megállíthatatlan a Sztárban sztár, bejött a Nyerő páros

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár nyerte a hetet közel 1,3 millió nézővel, a Barátok közt lett a második, 913 ezer követővel.
Vágólapra másolva!

A TV2 show-jából három évad lement már, ilyenkor rizikós előrukkolni egy negyedikkel: nem fáradtak bele a formátumba a nézők, meg tud újulni a műsor? Úgy tűnik, igény jócskán van még rá, hiszen a legnézettebb műsor volt a múlt héten az idei második adásával is, közel 1,3 milliót szállított teljes lakosságban.

Sztárban sztár Forrás: tv2

Az RTL Klub flottájának anyahajója, a Barátok közt követi, utána az RTL Híradó jön a sorban, negyedik pedig az a Nyerő páros, amely indulása óta remekül teljesít: alighanem újabb évad lesz belőle 2017-ben, mert sokakat érdeklő formátum. Ötödik az Éjjel-nappal Budapest, utána jön a Tények.

A Kicsi óriások kis különbséggel verte szombaton a Star Academy show-ját, bár előbbi 2,5, utóbbi 3,5 órás műsor. Utóbbi hétközi adásai igen rossz számokat hoztak, így az összefoglalók egy órával későbbre kerültek mától, hétfőtől. A 9. és 10. helyen törökök tolonganak, ott a Szulejmán (RTL Klub) és A szultána (TV2).

Forrás: Origo - Nielsen

A Nemzeti Vágta vasárnapi eseményeit a Duna Televízió közvetítette délután négy és este fél hét között. A versenyek két és fél órája alatt az átlagos nézettség 282 ezer fő volt, míg a közvetítés legnézettebb percében egyszerre 362 ezren követték az eseményeket. A műsor 10,6 százalékos közönségarányt ért el.

18–49

A 18–49-es korosztályban is a Sztárban sztár győzött, 27,6%-os közönségarányát nem fenyegette semmi. A Barátok közt a második, az Éjjel-nappal Budapest a harmadik ebben a korcsoportban, utánuk a Nyerő páros, majd két RTL-es film következik. A Forma-1-es futam is jól teljesített, mint a fiatalabb nézőknél mindig.

Heti közönségarány

Forrás: Origo - Nielsen

Az RTL Klub egy százalékponttal verte a TV2-t teljes lakosságban, a Duna, a Cool és a Film+ fért még be a legjobb ötbe. 18–49-ben közel 4 százalékpont az RTL fórja, ott a Cool, Film+, RTL II, SuperTV2 alkotja a középmezőnyt, de 3 százalék fölött van a Comedy Central, a Viasat3 , és csak kicsivel marad el ettől a Mozi+.

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?