Ennyire szeretik egymást a leszbikus színésznők

Sarah Paulson, Holland Taylor
Vágólapra másolva!
Sarah Paulson, az Amerikai Horror Story és az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy sztárja az utóbbi sorozatban nyújtott alakításával díjat nyert vasárnap az Emmy-gálán. Sajnos barátnője, a szintén színész Holland Taylor nem lehetett jelen az eseményen, ezért a két sztár folyamatosan szerelmes üzeneteket váltott egymással.
Vágólapra másolva!

Paulson Az O.J. Simpson-ügyben Marcia Clark ügyésznőt formálta meg, és a romantikus üzengetés úgy indult, hogy Taylor kirakott a Twitter-oldalára egy közös fotót szerelméről és az igazi Marcia Clarkról, amint együtt pózolnak a vörös szőnyegen, „mindjárt szívrohamot kapok” kommentárral.

Ezt követően Paulson volt soron, aki a vörös szőnyegen adott interjút a

szavakkal zárta. „Hogy nézem-e? Persze, hogy nézem! Istenem, szeretlek!” – jött hamarosan Taylor válasza, aki egy fotóval bizonyította, hogy természetesen figyelmesen követi szerelme minden megmozdulását.

Amikor pedig Az O.J. Simpson-ügy sztárja megnyerte a díjat, párja természetesen vele örült a Twitteren is („Igen! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! IGEN! Marcia, Marcia, Marcia”), Paulson pedig köszönőbeszéde elmondásakor is belekiabálta a kamerába, hogy „szeretlek!”.

Sarah Paulson és az elsősorban a Két pasi – meg egy kicsi-ből ismert Holland Taylor 2015 eleje óta alkotnak egy párt.

és biztos vagyok benne, hogy ez sokkolja az embereket, és engem is megijeszt. De hát ha meghal, akkor meghal” – viccelődött a köztük lévő 32 év korkülönbséggel Taylor, a pár idősebb tagja.

„Amit biztosan kijelenthetek, hogy

vallotta be a The New York Timesnak hónapokkal ezelőtt a pár fiatalabb tagja.

A szerelmesek egy augusztusi eseményen Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP