Brutális spoiler a Walking Dead elé

Walking Dead
Vágólapra másolva!
A 400 ezer követővel bíró, rendre jól informált The Spoiling Dead Fans lehozott olyan információt, amit csak akkor olvasson el, ha nem zavarja a műélvezetben.
Vágólapra másolva!

A The Spoiling Dead Fans 400 ezer olvasóval bír a Facebookon: úgy tűnik, sokan szeretik előre tudni a jelentősebb fordulatokat, megkímélendő gyenge szívüket. Nyilván vannak, akiket lesokkol egy szeretett karakter halála, még akkor is, ha fikciós sorozatról van szó, és a lekaszabolást, lefejezést, máglyán való elégetést, kannibálok általi elfogyasztást követően a színész vígan koktélozgat egy mulatt nővel valahol a Bahamákon.

A rajongói oldal rendre jól informált, úgyhogy valószínű, hogy most is az: megadták annak a nevét, akinek a fejét a Negan által forgatott, szögesdrótba csavart baseballütő szilánkossá zúzza. Felkészült? Megkapaszkodott a karosszéke karfájában, ott a pohár hideg víz kikészítve? Most még visszafordulhat... mi szóltunk előre.

Forrás: amc

Szóval, a The Spoiling Dead Fans úgy tudja, hogy ketten is elhullnak a visszatérő sorozat elején, méghozzá Glenn és Abraham lesz az, aki nem éli túl. Ugyanerre a következtetésre jutott már pár sorozatos oldal a nyáron korábban, de az is kétségtelen, hogy több verziót készített a stáb, hogy összezavarja a rajongókat, és elérje, hogy sokan üljenek ott a visszatéréskor.