Hollywood szexfüggő szoknyabolondjai, elszánt nőcsábászai

Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Ha ismert az ember, sokkal könnyebb ismerkedni, és sok sztár alaposan kihasználja a hírnévvel járó előnyöket. Összeszedtük a Hollywood tévés világában garázdálkodó legádázabb nőcsábászokat. 
Vágólapra másolva!

George Clooney

A Vészhelyzet szívtiprója 1989 és 1993 között Talia Balsam színésznő férje volt, válásuk után aztán teljes erőből bevetette magát a nőcsábászatba. Olyan szépségekkel randizott, mint Kelly Preston, Charlize Theron, Krista Allen, Teri Hatcher, de állítólag Renée Zellweger és Lucy Liu szívét is elrabolta – és akkor még csak a hírességeket említettük.

Amal és George Clooney az idei cannes-i filmfesztiválon Forrás: Elyxandro Cegarra / Citizenside / AFP

Az évek során voltak ugyan komolyabb barátnői is (Sarah Larson, Lisa Snowdon, Elisabetta Canalis), de Clooney kijelentette, hogy soha többé nem fog megnősülni. Olyan biztos volt a dolgában, hogy még fogadást is kötött rá, egyszerre két kollégájával, Nicole Kidmannel és Michelle Pfeifferrel is – így amikor 2014 szeptemberében feleségül vette Amal Alamuddin libanoni-brit jogászt, összesen 140 ezer dollárral tartozott a két színésznőnek.

Colin Farrell

Az ír színész nem véletlenül került be a People magazin által megválasztott 50 legszebb ember közé – sármjának kevesen tudnak ellenállni. A törvény nevében sztárjának volt egy pár hónapig tartó, nem legális házassága Amelia Warner színésznővel (csak egy nem hivatalos tengerparti ceremónián mondták ki az igent), rajta kívül pedig olyan hírességekkel randizott, mint például Britney Spears, Demi Moore, Lindsay Lohan, Angelina Jolie vagy Paris Hilton.

Colin Farrell az idei Comic-Conon is éppen csábít Forrás: Vivien Killilea / Getty Images North America / AFP

A színész kalandozásaiból két gyermek is született, de egyikük édesanyjával sem él együtt (a 13 éves, súlyos genetikai rendellenességben szenvedő Jamesnek Kim Bordenave modell, a hétéves Henry Tadeusznak a lengyel színésznő, Alicja Bachleda az anyja).

Farrell ezenkívül egy szexvideóval is büszkélkedhet, amit Jessica Young Playboy-modell készített róla (a színész beperelte egykori barátnőjét, amikor az pénzzé akarta tenni a becses anyagot). A legmeredekebb tény a sztárral kapcsolatban mégis az, hogy állítása szerint a színésznő életének utolsó éveiben még az idős Elizabeth Taylort is meghódította.

Wilmer Valderrama

Az Azok a 70-es évek show, az Alkonyattól pirkadatig sorozatverziója, A Grace klinika és az NCIS közelgő évadainak sztárja Colin Farrellhez hasonlóan szintén együtt volt egy darabig Lindsay Lohannel, de más esetekben ő inkább az énekesnőket gyűjtögette. Skalpjai közt találjuk Demi Lovatót, Ashlee Simpsont, Hilary Duffot, Mandy Moore-t, a színésznők közül pedig Jennifer Love Hewittot.

Forrás: Michael loccisano / Getty Images North America / AFP

Valderrama azonban amellett, hogy ekkora szoknyapecér, sajnos nem épp úriember. Howard Stern egyik 2006-os rádióműsorában ugyanis olyasmikről mesélt, hogy mekkora a pénisze, hogy mennyire voltak bevállalósak szexuálisan korábbi híres partnerei, és olyan célzásokat is elejtett, amelyekből a sajtó azt a következtetést vonta le: ő vette el Mandy Moore szüzességét. A színész-énekesnő utóbb úgy nyilatkozott, jó srácnak tartja a sztárt, de a róla szóló megjegyzéseit ízléstelennek bélyegezve kikérte magának.

Charlie Sheen

A Két pasi – meg egy kicsi egykori sztárja igazán nem rejtette véka alá, hogy mekkora csajozógép. Sheennek volt két hosszabb ideig tartó házassága is: az egyik Denise Richards színésznővel, a másik Brooke Mueller ingatlanbefektetővel. Mindkét házasságból két-két gyermek született (de Sheennek természetesen házasságon kívül is van egy lánya), a második frigynek az vetett véget, hogy a színész bántalmazta a nejét.

A monogámiával való rövid próbálkozásai mellett azonban Sheent egyértelműen pornószínésznőkhöz és prostituáltakhoz fűzte a legszorosabb viszony. Egy neki tulajdonított idézet szerint a sztár nem a szexért fizet a k*rváknak, hanem hogy utána elmenjenek.

Forrás: Tibrina Hobson / AFP

Saját becslése szerint a színésznek összesen több mint ötezer nővel volt dolga, de sajnos a sok féktelen kicsapongásnak meglett a böjtje. Tavaly novemberben Charlie Sheen a Today című reggeli műsorban bejelentette, hogy HIV-pozitív.

– hangzottak a sztár keserű szavai vallomásakor.

Jude Law

A hamarosan a The Young Pope-ban debütáló sztár karrierje 1988-as kezdete óta az ágyban ugyanannyira aktív, mint a képernyőn és a vásznon. 1997 és 2003 között Sadie Frost volt a felesége, akitől három gyermeke is született, és egyik híres kicsapongása is pont ehhez kapcsolódik, hiszen fél évvel az után, hogy eljegyezte következő szerelmét, Sienna Millert, kiderült: épp a gyerekek dadájával csalja.

Jude Law vonzereje ellenállhatatlan Forrás: Tiziana Fabi / AFP

Law vonzereje azonban végzetes lehet, hiszen a színésznőnek ezután még több mint egy évébe telt, míg elhagyta. Miller ráadásul ezután a történtek ellenére újból összejött vele. A színésznők mellett a sztár egyébként odavan a modellekért is: járt Kimberly Stewarttal, Lily Cole-lal, Sophie Monkkal, Samantha Burke-kel – utóbbitól házasságon kívüli gyermeke is született.

És nem az egyetlen, hiszen 2015-ben újabb babával ajándékozta meg egy volt barátnője. Law azon idő alatt sem fért a bőrébe, amikor 2014-ben hazánkban forgatta A kém című vígjátékot – minő meglepetés, egy modellel, Zimány Lindával hozták hírbe.

Ryan Philippe

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Kegyetlen játékok szépfiúja 1999-től hét éven át élt házasságban Reese Witherspoon színésznővel, akitől két gyermeke is született. A házasságnak az vetett véget, hogy A sereg nem enged című film forgatásán megcsalta Witherspoont Abbie Cornishsal, az alkotás másik sztárjával. A 2008-ban bemutatott mű után Phillippe és Cornish még két évig voltak együtt, de ennek a kapcsolatnak is azért szakadt vége, mert a színész egyáltalán nem változott.

Ryan Phillippe és Paulina Slagter 2014 decemberében Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

A sztár ezt követően járt Nikki Reeddel, Lindsay Lohannel és Amanda Seyfrieddel is, Alexis Knapp modell-színésznőtől pedig házasságon kívüli gyermeke született. Ám a hírek szerint a legközelebb a már többször elhalasztott mesterlövészes sorozatban, a Shooter-ben feltűnő Phillippe az utóbbi években George Clooney-hoz hasonlóan megkomolyodott, és nősülni készül. Már 2011 óta van együtt Paulina Slagter joghallgatóval, akinek tavaly decemberben meg is kérte a kezét.

David Duchovny

A Kaliforgia sztárja a jelek szerint nem sokban különbözik sorozatbeli alteregójától. Duchovny 1997 és 2014 között volt Téa Leoni színésznő férje, két gyermekük is van. A házasságnak a színész hűtlensége vetett véget: kiderült, hogy szexfüggő, és ebben a minőségében már évek óta sorozatosan csalta a feleségét.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Az asszony állítólag ultimátumot adott Duchovnynak, hogy azonnal kezdjen el egy terápiát, különben elhagyja. A karrierjét a Vörös cipellők című erotikus sorozattal megalapozó színész be is jelentkezett egyre, ám később ragaszkodott ahhoz, hogy saját elhatározásából. Ezután azt is megpróbálta beadni a nyilvánosságnak, hogy valójában sosem csalta meg Leonit, hiszen szenvedélybetegsége kimerült az internetespornó-függésben; ez a mese azonban nem tűnt túl valószínűnek – főleg az után, hogy a színésznő végül mégiscsak elvált tőle.