Vastag Csaba nem ismer kegyelmet

2016.09.20. 13:33

A heti tanár Vastag Csaba a Star Academy-ben. Az énekes elárulta, milyen szigorítást vezetett be az énekesek felkészülésével kapcsolatban.

"Kitűztem magam elé célul, hogy ez a hét lesz a legerősebb hét mindenféle szempontból.Azt a missziót kapták, hogy hétfőre meg kell tanulniuk az összes dalt, ezt hellyel-közzel sikerült is, a hét többi napján majd csak csiszolgatni kell” - mondta el a Star Academy Backstage-ben.

A hét vezető tanára, szigorításokat vezetett beForrás: EVA/Eva

A harmadik élő adásban úgy látta, sokat fejlődtek az énekesek, de úgy véli, az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz újat mutatniuk. "El kell gondolkodunk azon, hogy milyen újdonságokat hozunk be, miben tudnak úgy fejlődni, hogy az látványos legyen.”

Zenei örökzöldeket énekelnek a héten a versenyzők, ezt a zsűritag szerint jól fogadták és mindegyik dal alkalmas arra, hogy az énekesek megmutassák, mit tudnak. Nem probléma, hogy nem látjuk az egetverő nagy fejlődést, hisz három hét alatt éppen beleszokni lehet a dologba, kell még egy kis gyakorlás, kis önismeret és hogy megfogadják, amiket mondunk. Ez az idő által jön majd meg."

Arnoldban sokkal többet lát, mint amit ő gondol magáról, Ossó Balázst pedig szerinte nem szakmai szemmel nézték a többiek, azért került a veszélyzónába, mert magának való fiú, nem tudnak vele együtt élni a többiek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK