A Facebookon szivatják rádiós kollégái Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Vágólapra másolva!
Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy feladat elé állították Sebestyén Balázst: a hírhedten Facebook-ellenes műsorvezetőnek saját oldalt kellett kreálnia. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha viszont meghaladja az oldalát kedvelők száma a határt, akkor tovább kell működtetnie.
Vágólapra másolva!

Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak sikerült rávennie Sebestyén Balázst, hogy készítsen magának saját Facebook oldalt. Ez azért meglepő, mert Balázs mindig is hadilábon állt a közösségi oldallal: "Sosem hiányzott az életemből a Facebook, nem éreztem, hogy nekem is posztolnom kéne bármiről, ami velem történik. Előbb vágnám le a kezem, mint hogy saját oldalam legyen" - mondta a műsorban.

Sebestyén Balázs megtalálható a Facebookon Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Class FM rádiósai fogadást kötöttek, amelynek a lényege, hogy ha Sebestyén Balázs november közepéig nem szed össze 250 ezer követőt, letörölheti magát a Facebookról, viszont abban az esetben, ha legalább ennyi kedvelője lesz a kitűzött időpontig, tovább kell működtetnie az oldalát.

- mondta Balázs, amíg kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani természetesen azért kezdtek kampányolni, hogy összejöjjön a követők száma: "A saját oldalamon is reklámozni fogom Balázs Facebookját, sőt, még néhány hirdetést vásárolok majd!" - mondta Feri. Azt is kikötötték, hogy Balázs mit tehet ki az oldalára és milyen gyakran kell új tartalommal jelentkeznie: a megegyezés értelmében minden nap meg kell osztania valamit, amit ő maga ír vagy fényképez.

Update: Szeptember 22-én délelőtt már 60 ezer követője volt a műsorvezetőnek, profilképe alapján ennek nem nagyon örül.