Ada már tervezi, hogy elhagyja Magyarországot

Ada, Szelfi, RTL II, Pintér Adrienn
Vágólapra másolva!
Ada már másfél éve távkapcsolatban él Németországban dolgozó párjával, a műsorvezető tervei közt szerepel, hogy gyermekeivel ők is kiköltöznek.
Vágólapra másolva!

Ada és párja próbálnak minél többször találkozni, leggyakrabban kéthetente utaznak egymáshoz, de volt, hogy két hónapig nem látták egymást. "Nem könnyű, de próbáljuk megoldani, hogy minél többet tudjunk találkozni, alapvetően minden találkozásunk nyaralás, hisz vagy ő jön haza, vagy én utazom hozzá, de ezenkívül próbálunk olyan nyaralást is összehozni, ami ezektől független."

Ada tervezi, hogy egy időre elhagyja az országot Forrás: Ada / Facebook

Már kora reggel hívják egymást telefonon, és napközben is sokat kommunikálnak. "Olyan szempontból jobb a mi helyzetünk, mint az együtt élő pároknak, hogy mi nemcsak hazaesünk egymás mellé este, hanem ha találkozunk, minőségi időt tudunk együtt tölteni" - mondta el a FEM3 Caféban. Ha egyedül lenne, már rég kiköltözött volna Németországba, de ennél bonyolultabb a helyzete, sok dolog köti ide.

"Volt már róla szó, hogy költözünk, de én nem beszélek németül, ez a kritikusabb pontja a dolognak. Tervben van, de én nem szeretnék úgy kiköltözni sehova, főleg két gyerekkel, hogy egy mukkot nem tudok, és valakire teljes mértékben rá legyünk utalva" – mondta. Párja még évekig biztosan nem jön haza, így valószínűleg ők mennek ki hozzá, három-négy évet egyikük sem akar várni.