Majka keményen kiosztotta Schobert Norbit

Majka Majoros Péter interjú origo Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Vágólapra másolva!
Majka az ózdiakat védi a bejegyzésben, kiakadt, amiért Schobert Norbi egy interjúban a településsel poénkodott.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi a Life.hu videóinterjújában mesélt arról, hogy mennyire nem jött be neki Bulgária, olyan érzése volt, mintha "Ózdon volna tenger". A kijelentés a lakosoknak sem tetszett, az eset Majkát is kiakasztotta.

"Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal, hogy nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el, nem haragszunk, ha legközelebb szimplán csak válaszolsz. Nem azért szerettünk eddig sem, mert Bödőcs Tibor-féle poénokkal brillíroztál. Elég nekünk a kenyered meg a puding. Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük, amit mondasz, még ha a versenyhivatal néha nem is" - kezdte a bejegyzést.

Majka bejegyzésben védte meg Ózdot Fotó: Mudra László - Origo

Mint írja, Ózd valóban nem olyan, amilyen helyekhez Schobert Norbi szokott, "mióta jobban megy" neki. "Ha visszanézel a múltadba, talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú, aki régebben nem Porschéval járt, és sokat bántották a kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd-Monaco-Maldív szigetek tengely iránt" - írta.

Bejegyzésében fejtegeti, hogy mennyire szereti a települést, ha hazafelé megy, mindig megáll, és csodálja a tájat, az ott élő emberek pedig rendesek, és sokat dolgoznak. Majka zárásul bocsánatkérést vár egy városnyi ember nevében, de beéri azzal is, ha Schobert Norbi mindenkit megvendégel egy alacsony szénhidráttartalmú kakaós csigára.

Nem sokkal Majka posztja után Schobert Norbi élőben jelentkezett be közösségi oldalán, bocsánatot kért a helyiektől, nem akart senkit megbántani a hasonlattal, nincsen semmi baja Ózddal és lakosokkal, csak arra utalt, hogy Ózd - mint sok másik - ipari jellegű város.