Újabb forduló: sértődötten, durván üzenget egymásnak Schobert Norbi és Majka

Félelmetesen néz ki Schobert Norbi és a kis Lara tv bulvár
Vágólapra másolva!
Folytatódik Schobert Norbi és Majka konfliktusa, még keményebben megy a nyilvános üzengetés.
Vágólapra másolva!

Három napja, péntek délután akadt ki Majka Schobert Norbira, amiért a Life.hu videóinterjújában azt mondta, hogy nem jött be neki Bulgária, mert olyan érzése volt, mintha „Ózdon volna tenger”. A TV2 műsorvezetője szerint ezzel a kijelentéssel megsértette otthonát és a helyieket, hosszabb bejegyzésben írt arról, hogy mennyire nem tetszik neki ez a kijelentés.

Norbi akkor egy rövid videóban bocsánatot is kért az ózdiaktól és Majkától, azóta azonban, mint fogalmaz, aludt rá kettőt, és durva szavakkal osztotta ki a rappert egy nyílt levélben:

„Régóta tudod a mobilszámom, gyakran hívtál kedvesen, amikor valami termék kellett, de te most nyílt levélben lázítottad ellenem a sorstársaim. Felhívtalak, mert nem értettelek, hiszen Ózdot iparvárosi példának hoztam fel egyéb jelző nélkül. Szerinted ez lenéző az ottani honfitársaidnak, mert szerinted a magamfajta csak lenézve gondolhat a munkásemberre? Erősíted bennük a szorongást? Ez korrekt? Te 2003 óta azon pörögsz büszkén, hogy kitörtél onnan, és havi súlyos milliókért celebkedhetsz a tévében, a kohó füstjét drága lakóparkra és luxusterepjáróra cserélve. Miért nem laksz ott?” – kezdte a levelét.

Schobert Norbi még hosszabban reagált Majka levelére Forrás: Zsigmond László/Life.hu

„Te a betűket tanultad, amikor én gimnáziumba mentem, hiszen 46 vagyok, és mégis tudod, hogy mit gondolok, amikor este az ágyamba fekszem? Elfelejtettem, honnan jöttem? Én a nyolckerben a Faterral túrtam a lefolyókat, amikor először felsírtál. Fegyverrel álltam őrségben, amikor felsős lettél.

Senki nem segített, de leérettségiztem, diplomát szereztem, és szívből remélem, legalább az egyik neked is meglesz.

Akkor nem fogod a bolgár népet bulgárnak nevezni, ahogy a posztodban tetted” – folytatta.

Norbi szerint Majka hátat fordított az RTL Klubnak, ebbe is részletesen belement, de írt arról is, hogy a rapper mennyi biztonsági őrrel jár fellépni, és hogy egy havi fizetéséből elvihetné a rokonságot azokra a helyekre, amiket az első levelében emlegetett.

„Téged az RTL felemelt, és most ellene harcolsz a 4% nézettségű műsoroddal. Miért indítasz háborút? Lenyomott egy adásszünet? Kell a hírverés? Csináljunk Norbiból közellenséget, és álljunk oda hős védőnek? Politikai tanfolyamot végzel? Dopeman felemelt, bevitt a pályára, megtanított a dolgokra, és az első év sikere után átverted. Ezek tények. Az interjúkban kikötöd, hogy a nevét sem lehet kérdésként sem feltenni.”

Majka rögtön reagált

Majka nem hagyta ezt szó nélkül, egy tizenegy pontból álló posztban támadt vissza: „Elhiszem, hogy kettőt kellett aludni, mire meg tudtad magyarázni a bizonyítványod, mert

ha valaki nem eszik elég szénhidrátot, akkor nem pörög elég gyorsan az agya.”

Nagyon zavarja, hogy Norbi sorstársainak nevezi a munkásembereket, mikor ő is hallotta, mikor egyszer kijelentette, hogy „mindenki annyit ér, amennyit keres”.

„Egy picit kitérhetünk a telefonbeszélgetésünkre is. Húsz perccel a posztom után már csörögtél is, és azt kérdezted »Tesó, mi olyan jóban vagyunk. Miért?« Én azt mondtam, olyan jóban sose voltunk , hogy ha marod a szülővárosom, én ne álljak ki mellette. Aztán most két nap múlva írtál rólam egy olyan bűnlajstromot, amitől még Hannibal Lecternek is összeszorul a gyomra.”

Majka ezt sem hagyta szó nélkül Fotó: Mudra László - Origo

Arra is kitért, hogy Norbi az életkorára hivatkozva feleslegesen vár tiszteletet, mert nem az a döntő. Az RTL klubos részre hosszabban reagált.

„Hátat fordítottam az RTL-nek, ellenük harcolok? Elárultam Dopemant? Ugye, ezt te sem gondoltad komolyan? Te tudod, mi történt köztem és az RTL között? Vagy ott voltál, mikor Dopemannel összevesztünk? Tudod az okát? Én egy általad szarul használt mondatot karikíroztam ki, mikor ebbe az egészbe belekezdtünk, te meg olyan dolgokkal érvelsz, amire lassan már a történet szereplői sem emlékeznek. Egyébként Dopemannel remekül kijönnétek. Sok mindenben hasonlítotok” – írta.

Felidézte, mikor Norbi odament hozzá, és mutogatta neki drága telefonját, vagy direkt kocogtatta előtte többmilliós óráját, és leírta, hogy nem tudja elvinni a rokonságot a Maldív-szigetekre.

Részletezte, hogy miért van szükség a koncerteken testőri kíséretre, és mivel Norbi levele végén a dalszövegével így búcsúzott: „Ez a világ már nagyon szűk nekem, nem találom benne régi helyem...úgy élek, hogy majdnem belehalok – ja bocs, ez Bikini – Részegen ki visz majd haza...”, erre csak ennyit írt:

„Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy zeneileg is. Lexikális tudás, hogy tőlem meg a Bikinitől is tudsz idézni. Bár, ha jobban belegondolok, lehetsz is, hiszen több száz számot hallhattál a DVD-ken, amik után viszonylag kevés felhasználási díjat fizettél a dalok előadóinak, cserébe te rongyosra keresve magad. De az enyémet nyugodtan felhasználhatod. Én büszke lennék rá, hogy egy olyan ember produkciójában szerepelhetek, aki ilyen sokat ér.”

Szavazzon!

Kinek van igaza?