Étteremtulajdonos és borszakértő is próbálkozik az új Konyhafőnökben

konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án rajtol A konyhafőnök negyedik szériája, hétfő este láthatják a nézők először, hogy értékeli a tányérokat Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos. Az első este hatan állnak a konyhapultok mögött, Gábor, Márk, Ottilia, Kriszti, Zsolt és Pietro kezdi a versenyt.
Vágólapra másolva!

Az első este hat séfjelölt érkezik, két nő és négy férfi próbálja bizonyítani a megújult zsűrinek, hogy nem csak kreatív, de profi is a konyhában. A negyedik szériában állítólag még nagyobbak az elvárások, a versenyzők pedig leginkább a Michelin-csillagos séfnak, Sárközi Ákosnak próbálnak majd megfelelni. Többek közt étteremtulajdonos és borszakértő is próbálkozik az új évadban, velük rajtol a széria:

Gábor hobbiszakácsként szeretett bele a gasztronómia világába, és szorgalmasan dolgozott azon, hogy profi lehessen ezen a területen. Noha Jamie Oliver a kedvenc szakácsa, állítása szerint édesanyjától és nagymamájától tanulta a legtöbbet a főzésről.

Forrás: RTL Klub

Márk kezdő borszakértőként érkezett a műsorba, és munkájából adódóan előszeretettel kísérletezik a különböző ételek és borok párosításával főzés közben. Ez a szenvedélye a szabadidejében is visszaköszön, ha nem bortermelő vidékeken kalandozik, akkor szívesen sportol.

Forrás: RTL Klub

Krisztit a baráti társaság és az esztétikus ételek szeretete vezette a gasztronómia irányába, otthon imád főzőesteket tartani az ismerőseinek. A folyton pörgő lány két állása mellett is szeret a főzéssel foglalkozni, ugyanis imádja, amit csinál. Sőt, ha teheti sosem áll meg: odavan még az extrém sportokért is, a raftingot és az ejtőernyőzést is kipróbálta már.

Forrás: RTL Klub

Ottilia étteremtulajdonosként és édesanyaként áll be A konyhafőnök egyik pultja mögé, és ő is a családtól, konkrétan dédnagymamájától tanult alapokkal bizonyít majd a megújult zsűri előtt. Otthon mindig akad segítsége a konyhában: kisfia előszeretettel ott sündörög mellette.

Forrás: RTL Klub

Zsolt látszerész, így eredeti szakmájától kicsit eltávolodva a gyerekkori gasztroélmények után, utazásai során tovább bővítette az ételekkel kapcsolatos tudását. A Balkánon tett látogatásai során ráeszmélt: mindenképpen tökéletesíteni szeretné a húsokkal való kapcsolatát.

Forrás: RTL Klub

Pietro a mediterrán ízek szerelmese, azonban szívesen ismerkedik más stílusokkal és ízvilágokkal is, a lényeg, hogy mindig természetes alapanyagokkal dolgozhasson. Igazán akkor talált magára a konyhában, amikor magyar szerelmével Budapestre költözött Olaszországból. A főzés mellett sok minden érdekli még: egy igazi ezermester ő, aki ha úgy esik, verseket is szívesen ír feleségének.

Forrás: RTL Klub