Demjén Ferenc kiakadt a Sztárban sztár két zsűritagjára

Demjén Ferenc Rózsi énekes FOTÓ ÁLTALÁNOS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY zenész
Demjén Ferenc már jól van, és teljes gőzzel készül az év végi nagykoncertjére a Budapest Arénában. Előtte még Nyíregyházán is színpadra áll.
Vágólapra másolva!
Majka és Hajós András Demjén Ferencen poénkodott a Sztárban sztár legutóbbi adásában, ez azonban sok volt az énekesnek.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár vasárnapi adásában Kocsis Tibornak Demjén Ferencet kellett megszemélyesítenie, a zsűri egyik fele, Majka és Hajós András azonban a mellett, hogy értékelte a produkciót, Rózsi színpadi megjelenésén és életvitelén is poénkodott egy sort:

Demjén nem hagyta annyiban: "Meghívtak az adásra, elfoglaltságaim miatt nem tudtam elmenni, de jobb is így, mert akkor élőben szenvedtem volna el a zsűri megnyilvánulásait. Nem szeretnék a sajtóban háborúzni velük, ezért nem kívánok mélyebben reagálni a történtekre" – mondta a Borsnak.

Majd mégis folytatta: "Csak annyit jegyeznék meg, hogy

alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok. De mit is várunk Majkától?"

Demjén kiakadt Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Majka legutóbb Schobert Norbival keveredett kommentháborúba, Demjén beszólására egyelőre nem reagált nyilvánosan. A TV2 sajtóosztálya a Bors megkeresésére annyit mondott, hogy visszautasítja az állítást, miszerint a zsűri Demjénen köszörülte a nyelvét, szerintük egy szórakoztató műsorba belefér ennyi.

UPDATE: Közben Majka reagált a Facebook-oldalán, erről itt olvashat.