Majka bocsánatot kért Demjén Ferenctől

Majka Majoros Péter interjú origo Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Interjú Majoros Péterrel (Majka)
Vágólapra másolva!
Majka bocsánatot kért Demjén Ferenctől, szerinte az újságírók sokat ferdítettek azon, amit ő és Hajós András a Sztárban sztár-ban poénkodott.
Vágólapra másolva!

Majka reagált Demjén Ferenc kifakadására – amiről mi is írtunk délelőtt –, szerinte az újságírók nagyban hibásak abban, hogy idáig jutott a helyzet, azt állítja, a Rózsit nyilatkozatra bírók mást meséltek neki, mint ami a Sztárban sztár adásában valóban elhangzott.

Majka elküldött melegebb éghajlatra pár újságírót Fotó: Mudra László - Origo

"Az rendben van, hogy mi poénkodtunk Demjén Ferenc szokásain, de egyszer sem tettük azt olyan bántóan, mint ahogy azt ti elmeséltétek neki a telefonba" – írta, hozzátéve, hogy sok előadó (például Charlie Sheen vagy Keith Richards) életvitele szorosan összefonódik a tevékenységével, szerinte Horváth Charlie sem lenne az igazi jég meg dupla whisky nélkül.

"Ezenfelül azzal kezdtem a mondandóm a műsorban, hogy szerintem Demjén Ferenc Közép-Európa legjobb énekese!" – méltatlankodott tovább. Szidta még kicsit az újságírókat, majd ezzel zárta: "Szóval, Rózsi, bocsánat! Nekem mindig te leszel a legnagyobb!!" Mutatjuk egyben a posztot: